este nikdy som na maratone nebol a uz by som chcel
myslite ze je dema HORAL vhodny na zaciatok ked mam v lese vecsinou priemernu rychlost 16 na trase pezinska baba a spet s bieleho kriza v bratislave.
keď už sedím doma pri rume a od únavy nemôže zaspať.
to kostitras: Mali sme ist do tímu spolu.Lebo nikto nenabikoval hodinovo dnes čo ja. Sme mohli v družstvách vyhrať.
to root: počúvaj maska popradská. poznnám ťa? pošli mi ak xceš identifikačné ss.
to all: doraz pred cieľom, keď mi povedali, že ešte hore nie dole bol dosť dobrý.
Dobrú rehabilitáciu prajem.
Aj ja som sa vcera troska počvachtal v tom blatku. Hoci ked rano troska "fotili z nebicka a aj troska cikalo" aj ja som to skoro este pred startom vzdal, no napokon som sa postavil na lajnu a odjazdil som si to a aj otestoval nove komponenty. Troska som chytil krizu, ale dosiel som nakoniec, zivy a zdravy a to je najdolezitejsie. Fakt mozu vsetci co kvoli pocku nesli lutovat..
no kde zacat... rano v poprade pri nakladani bajkov slahali blesky... vo svite uz "len" lialo. hovorime si ze ked sme uz tu, tak skoda nestartovat. tak o osmej sme sa pekne pohli, pocvachtali sme sa, no po 5km sa niekomu rozsypala kazeta, tak otocka do svitu, zhaname stahovak, no a o 9:10 druhy start pre dvoch krejzi maniakov.
ta hodinka nam nakoniec chybala aj na trati, no od teplicky sme mali veelmi sympaticky sprievod zberacky mrtvol hh, len keby slecna chcela ist popred nas niekedy
moj prvy horal, ako som vravel, bolo to maso. vsade blato, piesok a voda. trat super, vyzivne blatiste zjazdy, panska hola hmmm
na obcerstvovackach super ludia, super atmosfera
znacenie bez problemov
skoda no ze nas stiahli z trate, chceli sme to dorazit. o rok sa vidime na krejzi opat
Moj prvy horal. Viac mi vyhovuje suchsia trat, nie som velmi na techniku. Ale zucastnit sa je sto krat viac ako pocut a citat. Cela akcia bola podla mna zvladnuta na jednotku. Znacenie prehladne, stupania skoro bez pesej turistiky, ludia velmi prijemni a mili, trat v nadhernom prostredi, skoda ze vyhlady nevysli... Ten posledny "kopcek" so slalomovym zjazdikom tesne pred cielom bol pre niektorych priam neprekonatelny problem.Mozno to uz nemuselo byt... Natocene konariky, ihlicie a trava medzi ozubenymi kolieskami vsade kde sa clovek pozrel na bajk, no to ta zabrat. Skoda, ze som na to prisiel az v cieli. Pre mna zatial najtazsi maraton. Tesim sa o rok na lejzi. (S takym trickom by som sa rad pochvalil.Skoda ze chybalo v darcekovej vybave..)
keď už sedím doma pri rume a od únavy nemôže zaspať.
to kostitras: Mali sme ist do tímu spolu.Lebo nikto nenabikoval hodinovo dnes čo ja. Sme mohli v družstvách vyhrať.
to root: počúvaj maska popradská. poznnám ťa? pošli mi ak xceš identifikačné ss.
to all: doraz pred cieľom, keď mi povedali, že ešte hore nie dole bol dosť dobrý.
nabuduce ta isto berieme, chybalo nam par hodin k vitazstvu
Zvláštne. Až na uši a nechty dokážem podľa rôznych stupňov bolesti identifikovať asi každý môj sval. A celý deň sa pohybujem ako po 5 ditiadenoch. Kde sadnem tam zaspávam. Neviete, čím to je?
Ohodnotenie organizátorov.
Čo sa týka dizajnu jednoznačne vyhrala wilkinsonova hviezda (asi nielen jeho ) v tepličke. Ale celkovo dávam na prvé miesto za výber miesta stádo škodoradostných (cca 3 ks asi aj jedna baba tam bola) v tom singlovom zjazdíku cez Solanku k Váhu. Fičím si to po trávičke, slalomujem pomedzi stromy, spievam pískam a chrochtám nad krásnym chodníčkom. Vtom som zbadal odpútavací manéver tú slovenskú zástavu na pol stromu. A rup už som bol v tej kadi až nad osky. Slovník sa mi okamžite zmenil k horšiemu. Podľa farby som myslel, že po stehná som od kravských čerstvých rozmixovaných hovien. Našťastie to bola len rozriedená zhnitá tráva. Ale partia pri zástave sa z chuti smiala. Pokiaľ by nás tam brali na kameru, tak v relácii "prosím smiech" vyhrávame nepretržite minimálne 10 kôl.
Tak sa teda pridam aj ja. Co sa akcie tyka, fakt super zvladnuta organizacia, znacenie, obcestvovacky, ludia a vlastne vsetko co malo byt tam aj bolo. Trat bola super, hore kopcom mi to fakt slo ale tie zjazdy..neviem preco, ale vobec mi to neslo Tych, ktorych som pracne dal v kopci mi to vratili v pohodicke smerom dole (to nemam rad ) Dokonca mi v zjadze usiel aj pan Caprnka, co je rok narodenia snad 1945 (ale klobuk dole, do kopca siel ako stroj) Nakoniec z toho bolo 18. miesto v kategorii a 25. cejkovo, trat lejzi.
Cez rok este potrenujem a musim dat nabuduce krejziho, aby sa mi Katko stale nesmial, ze chodim iba "detske" trate
Moj prvy maraton. Povodne som bol prihlaseny na Lejzi, ale kôli zraneniu a inym dôvodom, ako napr. to, ze som pred Horalom nebikoval skoro 2 tyzdne som sa preradil do Senzi na 45km.
Po prvych metroch v blate som si na blato zvykol bolo to tym, ze moje nove plaste som v blate netestoval . Som velmi spokojny. Defekt nebol, ani ziadna drzka. Akurat som vytratil pumpu v zaverecnych kilometroch a ked dosiel do ciela Wilkinson82 a podaval mi pumpu a hovoril "to je tvoja pumpa, vsak?" ja som ani neveril, ze este uvidim moju pumpu . Som Ti velmi vdacny a DAKUJEM Ti, mas u mna pivo/kofolu .
Pocasie bolo krasne. Pridem aj na buduci rok aj ked bude blato, ale pridem. Som aj spokojny so svojim umiestnenim, ale hlavne je, ze som dosiel do ciela.
joj ake sentimentalne spomienky ma prepadli teraz ked to tak citam...
pomaly sa mi v pamati vynaraju casti trate na ktorych som mal doteraz okno, kde som si to uzival a naopak kde som sa trapil. Tento maraton bol pre mna iny tym, ze do kopca mi to vobec neslo ale v zjazdoch som prekvapoval sam seba. Cca na 70 km som uz prosil sam seba a nech uz konecne "umriem" aby som sa nemusel tolko trapit, no nakoniec som Krejzy dosiel. V cieli mi Dudo expresne podal cerstvo nacapovane pivo. V tom momente som sa pytal sam seba preco to vlastne robim, chcel som darovat bike, vykaslat sa na to a nikdy na bike nesadnut. Ale toto ma uz poculo vela ludi hovorit. A asi o tom to je. Sahnut si na dno, kvalitne sa "zrusit", spoznat novych ludi a v konecnom dosledku uzit si vikend.
to Dudo: diky za super ubytko co si vybavil a managment o ktory si sa musel este popri tom starat. /ano oci /
to organizatori Horala: dakujem za pekny maraton na ktorom som zistil ze ked si clovek mysli ze ho na biku uz nic neprekvapi tak to ani z daleka nieje pravda
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ta hodinka nam nakoniec chybala aj na trati, no od teplicky sme mali veelmi sympaticky sprievod zberacky mrtvol hh, len keby slecna chcela ist popred nas niekedy
moj prvy horal, ako som vravel, bolo to maso. vsade blato, piesok a voda. trat super, vyzivne blatiste zjazdy, panska hola hmmm
na obcerstvovackach super ludia, super atmosfera
znacenie bez problemov
skoda no ze nas stiahli z trate, chceli sme to dorazit. o rok sa vidime na krejzi opat
este aspon 5 takych maratonov ako LEJZI 2007
nabuduce ta isto berieme, chybalo nam par hodin k vitazstvu
este nikdy som nemal tak zabahneny bike ale hasici mali dobry tlak:)
organizacia na 1* a ludia na obcerstvovackach a po trati 1**
trochu co lutujem, ze nas tim nevyhral tu sutaz o najpomalsi, ale snad nabuduce viac polezime na lukach
jedine minus - par ludi hrajucich sa akoze na profikov nemuselo po trati rozhadzovat tuby a iny humus
pozdravujem slecnu z bufetu pod Basketbalovym kosom
Čo sa týka dizajnu jednoznačne vyhrala wilkinsonova hviezda (asi nielen jeho
Cez rok este potrenujem a musim dat nabuduce krejziho, aby sa mi Katko stale nesmial, ze chodim iba "detske" trate
Po prvych metroch v blate som si na blato zvykol
Pocasie bolo krasne. Pridem aj na buduci rok aj ked bude blato, ale pridem. Som aj spokojny so svojim umiestnenim, ale hlavne je, ze som dosiel do ciela.
pomaly sa mi v pamati vynaraju casti trate na ktorych som mal doteraz okno, kde som si to uzival a naopak kde som sa trapil. Tento maraton bol pre mna iny tym, ze do kopca mi to vobec neslo ale v zjazdoch som prekvapoval sam seba. Cca na 70 km som uz prosil sam seba a nech uz konecne "umriem" aby som sa nemusel tolko trapit, no nakoniec som Krejzy dosiel. V cieli mi Dudo expresne podal cerstvo nacapovane pivo. V tom momente som sa pytal sam seba preco to vlastne robim, chcel som darovat bike, vykaslat sa na to a nikdy na bike nesadnut. Ale toto ma uz poculo vela ludi hovorit. A asi o tom to je. Sahnut si na dno, kvalitne sa "zrusit", spoznat novych ludi a v konecnom dosledku uzit si vikend.
to Dudo: diky za super ubytko co si vybavil a managment o ktory si sa musel este popri tom starat. /ano oci
to organizatori Horala: dakujem za pekny maraton na ktorom som zistil ze ked si clovek mysli ze ho na biku uz nic neprekvapi tak to ani z daleka nieje pravda