1. Nenasiel som ze by bola zalozena diskusia - tak zakladam (ak som slepy vopred sa ospravedlnujem)
2. Zvyhodnene startovne je do 31.5. !!!
3. Na svete je nova trat, kam sa dostalo snad vsetko co sa da v okoli jazdit len nech to ma 100+ km
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
posledný komentár: 25. 9. 2017 o 21:17
posledný komentár: 25. 1. 2017 o 20:24
Zajtra pršať nemá
fakt je to take nutne riesit pred kazdym maratonom ci ma zmysel riesit blato a plaste?
keby to nemalo zmysel ludia by to asi neriesili...
je to k teme nie je to proti pravidlam tak nechapem naco zacinat zbytocny flame moderatorom
nezabudnite na plaste este
nezabudnite na plaste este
plaste som uz spomenul ja poobede ;]
hej hej ja som ten najagresivnejsi biker
zostrelil som ta? nie. tak uz po 4 rokoch rozdychaj ze si ta niekto dovolil predbehnut na sirokej zvaznici...
inak na ten usek sa celkom tesim - tam brzdit fakt netreba
____________________________________________________________________________________
a nech nie som len za zleho - za prvou obcerstvovackou po prekrizovani asfaltky je na singli fajn si drzat lavu stranu kvoli korenom... 2 roky naspat tam tusim niekto ostal krvavy
a este 1 otazka pre tych co boli na 5bojarskej/esickach/singli vcera/dnes - v pondelok to vyzeralo tak ze tam zacne tazba dreva a asi na 5tich miestach bol singel poznaceny lesakmi - bolo to len jednorazove alebo tam fakt zacali tazit?
Tak tak, minuly rok som si tam daval poriadne bacha, kedze rok predtym som si tam tiez rozbil laket a koleno, zbytok zavodu som uz len dosiel do ciela a rovno za zdravotnikmi
zostrelil som ta? nie. tak uz po 4 rokoch rozdychaj ze si ta niekto dovolil predbehnut na sirokej zvaznici...
Nebudem menovať, ale neni to tak dávno, čo mi "niekto" povedal, že ho takmer zostrelil jeden týpek z fóra v zjazde. Môžeš hádať koho myslel.