Prevažne terénna trasa vedie krásnou prírodou v južnej časti Kysuckej vrchoviny po rozľahlom vrchovinnom masíve, kde sa striedajú kopce s údoliami. Na trase sa nachádza z každého typu niečo - horské cesty, lúky, singláče, zvážnice, stojky, zjazdy a pre tento pretek typická krátka cieľová "rovinka" , ktorá má priemerný sklon viac než 17% a teda je ako stvorená na záverečné súboje. Dlhšia trasa vedie okolo celej Vadičovskej doliny, jej súčasťou je singletrail ponad Horný Vadičov a krásne výhľady na Malú Fatru.
Registrácia a bližšie info: www.sneznickymaraton.sk
Tešíme sa na Vašu účasť.
posledný komentár: 12. 9. 2024 o 20:27
posledný komentár: 25. 8. 2023 o 9:21
posledný komentár: 21. 9. 2022 o 7:31
posledný komentár: 12. 9. 2020 o 6:32
posledný komentár: 24. 6. 2016 o 17:58
posledný komentár: 26. 6. 2014 o 13:21
https://photos.app.goo.gl/ftJBLe3TTL3k49Na7
Ja skoro s baranom zo stáda oviec. Tiež to bola sranda.
Videl som chalana lezat ked ho ratovali, az ma zamrazilo, verim ze sa da dokopy, skore uzdravenie sa praje.
Po skusenosti s Rajom pred tromi rokmi som volil uz druhy rok Sneznicu. Trocha pozmenena trat - doplneny singl, bola vyzivna - nic zadarmo. Rodinna atmosfera, super pasta, balicek prekvapil, program zaujimavy. Robite to skvele a rad sa vratim aj o rok. Som rad, za mam moznost volby v danom termine. U mna vyhrava Sneznica👍.
P.S. Ked citam komentare z Raja, tak jazdit na Kysuciach je spravne rozhodnutie.
Za vsetko hovori, ze bolo badat SPZ z Vychodu, napr. SN,...
Po skusenosti s Rajom pred tromi rokmi som volil uz druhy rok Sneznicu. Trocha pozmenena trat - doplneny singl, bola vyzivna - nic zadarmo. Rodinna atmosfera, super pasta, balicek prekvapil, program zaujimavy. Robite to skvele a rad sa vratim aj o rok. Som rad, za mam moznost volby v danom termine. U mna vyhrava Sneznica👍.
P.S. Ked citam komentare z Raja, tak jazdit na Kysuciach je spravne rozhodnutie.
Za vsetko hovori, ze bolo badat SPZ z Vychodu, napr. SN,...
Heh, súhlasím s tvojou voľbou u mňa Snežnica vyhráva už asi 5 rok, v Raji to bolo skvelé asi tak prvé 2.ročníky. A medzi tými autami zo SN som bol aj ja - ale to je najmä preto že žijem v Žiline. Ale aj keby som bol na východe tak by som radšej išiel do Snežnice.
Velká chvála usporiadatelom,všetko bolo fajn nová trať,značenie,diváci a tiež aby som nezabudol na ludkov pri cielovej rovinke tiež dodali energiu aj ked už žiadna nebola...
Ešte raz,dakujem za skvelú športovú sobotu.
Co by sa dalo vylepsit je, ze chlapci z HZS by mohli stat na viac exponovanych miestach (styria na jednej luke kde sa slape hore kopcom su zbytocni) a za druhe, bolo tam akosi moc vela zvaznic kde boli riadne vyjazdene kolaje
Drzim palce do dalsich rocnikov
Co by sa dalo vylepsit je, ze chlapci z HZS by mohli stat na viac exponovanych miestach (styria na jednej luke kde sa slape hore kopcom su zbytocni) a za druhe, bolo tam akosi moc vela zvaznic kde boli riadne vyjazdene kolaje
Drzim palce do dalsich rocnikov
Ak si dobre počúval na štarte, tak sa na to upozorňovalo, aby sme si dávali pozor, že tam prebieha ťažba dreva. Toto si mylsím, že ak by aj ako chalani chceli, nevedeli to ovplyvniť a "upratať" aby to bolo bezpečnejšie. Je to MTB maratón a s tým sa musí rátať, že tam je nejaký terén a je na každom z nás ako vieme odhadnúť svoje schopnosti a popasovať sa s terénom. Buď pôjdeš pomalšie a opatrnejšie a tým pádom aj trochu bezpečnejšie alebo rýchlo s rizikom, že sa môže niečo stať.