posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 28. 6. 2024 o 11:33
posledný komentár: 24. 5. 2024 o 10:15
posledný komentár: 11. 9. 2023 o 22:36
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 6. 5. 2012 o 23:52
http://www.katesport.sk/povazska2008/htmldata/page0004.htm[/code]
Ved som napisala, ze snad okrem p. Tarabeka, ktory je tym znamy, si myslim, ze si to nikto neskratil umyselne...
Len pozname sa snad, na co mame a nemame... aj troska sebakriticky. Fakt by ma zaujimalo, kolko mala Saldi km po dojazde... pre zaujimavost.
Ked uz je to maraton v serii cyklomaraton, tak by mal splnat urcite podmienky, zakladne zabezpecenie trate nevynimajuc. A je uz jedno ci jazdis pre radost, pre body alebo pre hocico ine.
Zaradenie do serie pritiahlo urcite mnoho novych a platiacich ucastnikov - vacsina z nich jazdi seriu aj pre body, dava to urcity vyzsi vyznam / zmysel celemu snazeniu. A preto ked sa vyskytne takato akcia co celu uroven degraduje, tak to cloveka potom na****.
Ked uz je to maraton v serii cyklomaraton, tak by mal splnat urcite podmienky, zakladne zabezpecenie trate nevynimajuc. A je uz jedno ci jazdis pre radost, pre body alebo pre hocico ine.
Zaradenie do serie pritiahlo urcite mnoho novych a platiacich ucastnikov - vacsina z nich jazdi seriu aj pre body, dava to urcity vyzsi vyznam / zmysel celemu snazeniu. A preto ked sa vyskytne takato akcia co celu uroven degraduje, tak to cloveka potom na****.
s tym presne suhlasim. ale nemoze sa nikto hnevat na nu ale skor na organizatorov. Vies, ja sa na to pozeram inak. Ale chapem zase aj ludi, ktorych to stve, pretoze tam prisli dosiahnut nejake vysledky. Je pravda, ze ked to uz je niekde zaradene, tak to ma mat aj prislusnu uroven a splnat nejake standardy. Dufam, ze tento rok sa ukazali chyby a do buduceho roka sa to napravi. Ja pojdem
Bohuzial sa musime na to pozerat aj trocha pragmatickejsie a analyzovat to cele z hladiska komercnosti a bussinesu.
Kde na slovensku mas naku akciu ktorej sa ucastni viacej ako 350 - 400 ludi co v ziadnom pripade nemoze celkovo pokryt naklady na organizaciu a zabezpecenie vsetkych nalezitosti plus slovaci maju vo zvyku dreptat na vsetko, nehovoriac o tom ze scasti k tomu vzdy prispievaju rady nedisciplynovanch jazdcov ktory sa doslova vrhaly doprotismeru
Co je bohuzial na slovensku pravda je to ze este stale neekzistuje ake take povedomie o podpore zo strany podnikania, takze fundrasing sa tymto stava neskutocne namahavy a osemetny. Lebo sak vsade kam prides to je len preco a naco a co nam to prinesie, no proste ziadne verejne dobro sa nekona.
Preto sklanam respekt pred organizatormy ze sa do toho vobec dali a rozhodne by som to neoznacil ako fiasko ba prave naopak je to skvela prilezitost na to aby sa odhalili nedostatky a dobuducna sa odstranili ak teda nasimi slovenskymi pindami a dreptami uplne nedemotivujeme organizatorov od dalsej snahy udrzat SR v pohybe a neobeznu.
Este nieco je uz niekde online vysledkova listina?
Saldi, akoze kasli na to
a čo tak podat oficialne protest vedeniu cyklomaratonu ?? napriklad...
zda sa že saldi nepopiera...TO...čo sa stalo...
Suhlasim s tou prvou castou vety, je to prilezitost na odhalenie nedostatkov. A prave preto by mal organizator pocuvat tie "pindy a drepty" ako pises... Kto ste boli na Sela Maratone, urcite vam po pretekoch prisiel mail - zaverecne podakovanie, kde okrem ineho priznavaju nejake tie chyby, na ktore prisli len vdaka kritike zucastnenych a beru to ako ponaucenie do buducna, ziadna demotivacia... a uz hladaju moznosti na zlepsenie...
Ja myslim, ze sme vsetci vdacni za kazde usporiadanie maratonu, nie je to jednoduche, nieco malo o tom viem... Ale tiez si nemyslim, ze by usporiadatel nemal pocuvat popretekove ohlasy.
Ktovie ako tych 180.000,- zo starovneho nakoniec skonci - ucet za teplu vodu to isto nebude
...mozno nakupia material na znacenie trate buduceho rocniku
a čo tak podat oficialne protest vedeniu cyklomaratonu ?? napriklad...
zda sa že saldi nepopiera...TO...čo sa stalo...
Nie, vsak naco by to bolo dobre?
Nie, vsak naco by to bolo dobre?
napriklad na to, že si ludia musia uvedomiť, že pravidla sú na to, aby sa dodržiavali (aspoň v športe, amaterskom) by sa mohli a mali
už ten štart .. RUSI sa tlačili s modrým číslom dopredu a kašlali na všetky upozorňovania, keby bol "moderator" zahlasil....
...kto je neopravnene v prvej skupine bude automaticky DSQ...asi by to vyzaralo trošku ináč....
ale ak sa budu všetci tvarit, že sa nič nedeje a je to OK...tak neviem neviem... čo všetko by mohlo nabúduce niekoho napadnúť...napríklad
odporucam precitat
http://www.cyklomaraton.sk/modules.php? ... page&pid=5
takze moj nazor organizator by mal zabezpečť úpravu poradia, po podaní protestu resp námietke zainteresovaných. je to súťaž a pravidlá sú na to aby bol poriadok.keď si niekto skráti trať (úmysel nehodnotím) bohužiaľ jeho smola, myslím že computer máme všetci a vcieli by mu malo byť jasné že to asi celé neprešiel. taže je na mieste mail organizátorovi nech to dá do poriadku. lebo takéto prípady sa namnožia a čo po tom, načo je súťaž, to može byť už len cyklovýlet.
jednoznačne treba skvalitniť prácu regulovčíkov značenia atď, ale aj samotní preteári by si mali byť vedmí že keď mám málo km asi som niekde išiel mimo nie??