posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 28. 6. 2024 o 11:33
posledný komentár: 24. 5. 2024 o 10:15
posledný komentár: 11. 9. 2023 o 22:36
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 6. 5. 2012 o 23:52
Suhlasim s tou prvou castou vety, je to prilezitost na odhalenie nedostatkov. A prave preto by mal organizator pocuvat tie "pindy a drepty" ako pises... Kto ste boli na Sela Maratone, urcite vam po pretekoch prisiel mail - zaverecne podakovanie, kde okrem ineho priznavaju nejake tie chyby, na ktore prisli len vdaka kritike zucastnenych a beru to ako ponaucenie do buducna, ziadna demotivacia... a uz hladaju moznosti na zlepsenie...
Ja myslim, ze sme vsetci vdacni za kazde usporiadanie maratonu, nie je to jednoduche, nieco malo o tom viem... Ale tiez si nemyslim, ze by usporiadatel nemal pocuvat popretekove ohlasy.
Ale tie hajzle mi tam chybali a jeden stanok na pivo to bol velky velky velky nedostatok
Takze co sme sa dozvedeli je to ze kritika je dobra a takisto by sme si aj my bikeri mali vstupit do svedomia a trocha sa ukaznit.
PS: Hypernova si bude od tejto akcie zamykat hajzle na velky zamok.
mily stax ide o body do serie !!! o to "go" nic osobne..
edit: aj ked je to pesimisticka predpoved, verim ze to nieje posledny problem ktory sa vyskytne tento rok. bohuzial...
po skusenostiach z vlkohronu mozem povedat to iste vlani bolo pokradnute znacenie den pred pretekom a prehadzane smerovniky...! satt sa moze kadeco pri max snahe(neobhajujem ..) ludska zloba je nekonecna..alebo skor zlomyselnost
Ked trhnu na jednom rocniku od 800 do 1500 k tak to sa potom riesi kvalitny maraton z takeho velkeho budgetu (rozpoctu). To je proste moj pragmaticky pohlad na cely problem.
Ale zase v Cechach sa ludia akosi viacej daju na taketo srandy a beru to ako zitok a nie ako vyhodene peniaze. Proste na Slovensku je situacia ina na sporte sa celkovo zgrli. To vidiet aj na detoch. V cechach ma skoro kazde dieta na bicykli prilbu kdezto u nas to castokrat rodicia pokladaju za zbytocny vydaj a najradsej by na hlavu ich zverenca dali hrniec ked uz sa neda inak a to je jedno ci je to zakon alebo nie.
Proste ludia a mentalita spravia vela a naka minoritna odklona co sa rada vozi na bikoch to tak skoro nezmeni. Preto vela zakaznikov uprednostnuje Cesky trh pred Slovenskym ked uz to musim tak drsne ekonomicky povedat. Radsej pojdem na Krala Sumavy alebo na Selu lebo viem ze to bude zabezpecene a super znacene a ludia budu vo vyjazdoch, zjazdoch a brodoch tlieskat o dusu nez pojdem na slovensko kde sa v hore na teba drevorubaci zubia ze preco im rusis pobedny spanok a ludia na teba plestia oci ze co im zavadzas ked idu na hriby a pod. A nehovoriac o sedliakoch co den pred maratonom vyrazia do hory kradnut faborky a skryvat znacenie a radovat sa z toho ako jazdci bludia.
V cechach sa mi stalo ze Rybari upravili trat tak aby im to islo rovno popred grilovacku a pivnu zabavu a popritom povzbudzovali a kricali dotoho. Treba im vsak uznat ze ten vystrelok neviedol k ziadnemu bludeniu.
ako som uz vyssie pisala, napisala som organizatorovi a cakam na odpoved..
Nie, vsak naco by to bolo dobre?
Livia ako by si ziskala body tym ze Saldi diskvalifikuju?
stax tu nejde o dsq ale o body do serie..opakujem..ma iste pravidla:-) kto sutazi aj v rebricku body sa mu zidu. a zjavne ked niekto urobi chybu (aj ked nie vlastnou vinou) moze o nieco prist tak to uz je..nie ten co neurobil predsa nie??
Ja toto uz neriesim, ale skusim nieco vymysliet na Stefanika, aby bol predsa len nejaky ten bod ci dva
ja computer nemam, tak v pripade toho zeby som zle odbocil, ako mam zistit ze som si nieco skratil, pripadne predlzil
mily stax ide o body do serie !!! o to "go" nic osobne..
ver mi ze o bodoch v serii mam prehlad viac ako dokladny (dokonca aj za Selu)
tak isto mi ver ze viem triezvo posudit vykonnost Saldi aby som vedel posudit ci tych max. 200 bodov navyse bude na konci sezony vzhladom na celkove poradie nieco znamenat... Saldi to nespravila naschval a uz vobec nie vedome. ked uz sa tu hrame o body, preco by mala stratit tych min.600b ked to organizator domrvil?
ked sme uz pri tom Saldi nebola jedina na kratkej trati ktora mala na tachometri 26km...
ideme rychlo skontrolovat tachometre vsetkym ucastnikom kratkej trate ak ich este nevynulovali?
Livia ako by si ziskala body tym ze Saldi diskvalifikuju?
fakt ma na toto zaujima odpoved...
ja computer nemam, tak v pripade toho zeby som zle odbocil, ako mam zistit ze som si nieco skratil, pripadne predlzil
to zbadas mozno az v sprche:D ale vazne nenapadne Ta ze nejako nestrtas pretekarov alebo ze Ti co Ta obehli su zarzu zazracne za tebou..myslim ze to nie je masovka s 5000 ludmi:)
btw ked mi chyba znacenie asi zbadam ze som siel na huby a nie na preteky nie:-)) ako chyba sa stane ale za to ostatni nemozu...! aked mam problemy s orientaciou mam jazyk pytam sa okolo iducich hadam taka krv sa nesla:DD
Stax necitas vyssie?
to zbadas mozno az v sprche:D ale vazne nenapadne Ta ze nejako nestrtas pretekarov alebo ze Ti co Ta obehli su zarzu zazracne za tebou..myslim ze to nie je masovka s 5000 ludmi:)
vies, obcas sa mi stalo ze na maratone ( na Slovensku...na dlhych tratiach ) boli take rozdieli medzi bikermi ze aj keby si nieco skratim a ziskam 15 min tak som stale na tom istom mieste
...inak riesite tu na styroch stranach taku vec ktora by ma vobec netrapila...a to mi niekedy niektori "nadavali" do zavodaka
taktiez mi nesedi aby saldi mala vo vysledku DSQ ...co znamena diskvalifikaciu, pretoze to sa robi hlavne vtedy ak clovek nieco svojou vinou *****myslim ze po vsetkych prispevkoch co som si tu precital je chyba na strane organizatora...takze ja by som skor dal DSQ organizatorom tohto preteku