posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
posledný komentár: 25. 9. 2017 o 21:17
posledný komentár: 25. 1. 2017 o 20:24
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
posledný komentár: 25. 9. 2017 o 21:17
posledný komentár: 25. 1. 2017 o 20:24
kurna ... s tebou som sa asi rozpraval pri prihlasovani ...
Inak, bol som cislo 113, skoncil som 44., cas nejak 2:59 ...
Root .. Ty sa nepochvalis?
co sa tyka mojho ucinkovania, bola to dost hroza...najprv som sa netakticky nechal popredbiehat este v meste a potom som sa v prvom stupani zasekol v zapche...a kedze som sa chcel odtial cim skor dostat, slapal som priskokmi-chvilku pomaly sa tlaciacou skupinkou, chvilku rychlo, ked sa naskytla moznost predbiehat...po prvom stupani to uz bolo lepsie, kedze sa to trochu roztrhalo, ale kombinacia nulovej kondicky, nepravidelneho tempa vo vyslape a horucavy spravila svoje
zjazdik do Velkeho Kliza bol perfekny a vlial mi nove sily, v naslednom vyslape po asfaltke sa mi podarilo ziskat zopar miest....skoda, ze v dalsom zjazde sa tazko obiehalo
ak budem moct, urcite pridem aj o rok a snad trochu lepsie pripraveny
ups, nejako som sa rozpisal
PS:cislo som mal 151
len tak dalej chlapci
V nedeľu som si trať prešiel ešte raz turistickým tempom s priateľkou a vychutnal som si jej krásy (tej trasy) Úžasné je, že trať 2x prechádza cez dedinu okolo krčmy takže s občerstvovaním nebol problém...
P.S. Uvidíme sa v Brezne....
len tak dalej chlapci
no ved som zvedavy dokedy to vydrzi...taky Pruchnik je kua daleko a potom tyzden co tyzden maraton...to uz clovek nemusi ani trenovat
btw : na BM je clanocek ohladom maratonu a zopar fotiek od Dijcka...tak sa tam snad najdete...
keby len daleko ale aj najhorsi v celej serii co sa trate tyka
http://www.bikemagazin.sk/clanok-1117-D ... dobre.html