QUICK SPORT JARNÝ ŠPRINT 2013
Termín: 28.04.2013 (nedeľa)
Trať: 9,3 km/320 m (alebo 5,7 km/280 m)
Štart: Obecný úrad Bystrička, 10:00 hod.
Prezentácia: 7:30 hod. - 9:45 hod.
Štartovné:
6 € – prihlásenie cez online systém + platba do 20.04.2013
8 € – prihlásenie cez online systém + platba po 20.04.2013 alebo platba pri prezentácii
10 € – prihlásenie v deň pretekov + platba pri prezentácii
Propozície, info o pretekoch a prihlasovanie: http://www.jarnysprint.sk/
posledný komentár: 19. 8. 2022 o 20:34
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
neda sa predlzit trasa B?
To co, kde, kedy, ako? To potom aj číslo 13107 by chcelo M, však sa v to L utopím, bo neviem plávať
Trať vypadá dosť dobre a je celá zjazdná. Problémové úseky majú možno 200m no sú šľapateľné (dokonca väčšina aj s mobilom v ruke). Problém je len v cieľovej rovine, ktorá je pokrytá asi 15-40cm blatka ja som ju nedokázal prejsť na biku. Počasie cez týždeň by malo byť priaznivé, takže pevne verím že do nedele bude aj záver prejazdný.
Ak sa nič závažné neudeje, nie je dôvod uvažovať o zmene trasy. Budeme sa modliť nad počasím
Konečne som bol na Bystričke, nohy ťažké tonu, do kopca takto nezvyknuté napriek tomu, že som tento rok odjazdil doteraz najviac km s histórii. Ale keď som si to svižne hore vyšliapal 3 krát, tak si vravím, že je pekne a teplo, že si to strúhnem hore ešte raz. Zjazd po zelenej je eňoňuňo, strašne ma bavil. Pred cieľom konár v kolese, pätka urvatá, vnútorne ramienko tiež, koleso prežilo (myslím). Načo som sa tam hore ešte trepal, budem offbike nejaký ten mesiac
Info, v nedeľu si treba obuť plášte s čo najmenším valivým odporom, mokré je to tam, kde vždy a aj tak mám pocit, že je najsuchšie za tie roky (ak nezaprší, už je dlho teplo
Len tie hlúpe konáre, smola, vôbec ich tam nie je až tak viac ako po minulé roky