doboskar bol pred 2 rokmi premierovo a v tom najstrmsom useku mu padla retaz, minuly rok nebol nejazdil teraz dlhsie, takze bude mat vyzvu ci bude mat lepsi cas nazov klubu inspirovany legendarnou skupinou z LM "Na ***** kondenzátor", kde ucinkoval minimalne jeden biker
Kategória ebajk ani nie je vypísaná. Žiadne káble cvakať netreba pôjdeme na klasike. Ak si ale chcete spraviť vlastný názor na ebajk, budete mať možnosť 23.-24.4. v Meštianskom Pivovare na Dunajskej. Vlado.
Jezusastro
Smejete sa, ale minulý rok na Račianskej časovke pán s č.56 absolvoval preteky na ebajku a keďže v propozíciách neboli vylúčené ebajky, tak kolega je normálne klasifikovaný v oficiálnych výsledkoch na 5. mieste medzi mužmi.
By ma zaujímalo ako by sa to riešilo, kebyže skončí na "bedni".
dufam, ze pocasie bude ako-tak vhodne a ze sa v sobotu stretneme.
Ohladom ebajkov, toto je nase oficialne vyjadrenie.
Preteky su pre horske bicykle, ale nie pre bicykle s pomocnym motorcekom, ani pre bicykle tlacene inymi ludmi ako je zaregistrovany pretekar, ani pre bicykle tahane konmi a pod.
Ak pride niekto na ebajku, my mu cas zmeriame, ale bude jednoznacne mimo sutaz.
Spominanym dvom prihlasenym ucastnikom napiseme v tomto zmysle mail.
Moj sukromny nazor mozeme prebrat v sobotu osobne.
Čaute,
načo vôbec riešite ebajky. My sme normálni bajkeri, stretnete nás na Bielom kríži, kdekoľvek v Karpatoch, v Krušných horách na Stonemanovi. Cyklistiku máme radi v akejkoľvek podobe. Vôbec sa nebránime ani jazde na ebajku, pretože je to v prvom rade o zábave a tej ebajk ponúka nadmieru. Ak bude na preteku vypísaná kategória pre ebajk, kľudne si zapretekáme aj na ňom. Klub Ebajk racing je tu a s jeho pretekármi sa budete stretávať aj na ďalších pretekoch, či už na klasike alebo elektrike.
PS: Kto je aký bajker sa ukáže v sobotu, či sa niektorí nezľaknú pár kvapiek vody.
no ak by pršalo dnes aj zajtra aj v sobotu do rána ako bola predpoveď tak amen tma ... ale ak sprchne len trochu zajtra tak nižšia teplota bude len na prospech
To som jediný človek na tomto fóre komu najviac vyhovujú podmienky "a la" Bratislavský MTB maratón 2015?
V každej téme čítam, že ideálne by bolo mať 15-20 stupňov počas celého roka. Ja pri teplotách pod 20 stupňov ani kraťasy nenosím
tak niekomu nerobia dobre tieto nahle zmeny teplot, co u nas byvaju posledne roky na jar. Mne je z toho nanic, ale najdu sa aj taki co sa hned oblecu do letnych dresov a kratasov a potom ochoreju.
PS: Kto je aký bajker sa ukáže v sobotu, či sa niektorí nezľaknú pár kvapiek vody.
kto je aky biker nema s kvapkami vody nic. riskovat antibiotika pred zaciatkom maratonskej sezony kvoli par minutam v kombinacii sialene tepy chlad a voda - no neviem ci to skor nema nieco s triezvym uvazovanim.
s uctou meteobiker
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mne sa najviac páči názov klubu "Dobošky namiesto chleba"
Smejete sa, ale minulý rok na Račianskej časovke pán s č.56 absolvoval preteky na ebajku a keďže v propozíciách neboli vylúčené ebajky, tak kolega je normálne klasifikovaný v oficiálnych výsledkoch na 5. mieste medzi mužmi.
By ma zaujímalo ako by sa to riešilo, kebyže skončí na "bedni".
Pripájam fotku z najstrmšej časti trate:
Výsledky:
http://query.sk/dnt-system/data/9/uploads/6396_20150501_cykloraca.pdf
dufam, ze pocasie bude ako-tak vhodne a ze sa v sobotu stretneme.
Ohladom ebajkov, toto je nase oficialne vyjadrenie.
Preteky su pre horske bicykle, ale nie pre bicykle s pomocnym motorcekom, ani pre bicykle tlacene inymi ludmi ako je zaregistrovany pretekar, ani pre bicykle tahane konmi a pod.
Ak pride niekto na ebajku, my mu cas zmeriame, ale bude jednoznacne mimo sutaz.
Spominanym dvom prihlasenym ucastnikom napiseme v tomto zmysle mail.
Moj sukromny nazor mozeme prebrat v sobotu osobne.
presne tak
načo vôbec riešite ebajky. My sme normálni bajkeri, stretnete nás na Bielom kríži, kdekoľvek v Karpatoch, v Krušných horách na Stonemanovi. Cyklistiku máme radi v akejkoľvek podobe. Vôbec sa nebránime ani jazde na ebajku, pretože je to v prvom rade o zábave a tej ebajk ponúka nadmieru. Ak bude na preteku vypísaná kategória pre ebajk, kľudne si zapretekáme aj na ňom. Klub Ebajk racing je tu a s jeho pretekármi sa budete stretávať aj na ďalších pretekoch, či už na klasike alebo elektrike.
V každej téme čítam, že ideálne by bolo mať 15-20 stupňov počas celého roka. Ja pri teplotách pod 20 stupňov ani kraťasy nenosím
kto je aky biker nema s kvapkami vody nic. riskovat antibiotika pred zaciatkom maratonskej sezony kvoli par minutam v kombinacii sialene tepy chlad a voda - no neviem ci to skor nema nieco s triezvym uvazovanim.
s uctou meteobiker