---
http://www.salzkammergut-trophy.at/
Nazdar "masakristi"
Vidim, ze je tu nejako mrtvo, nik neprispieva, minuly rok sa tu uz o tomto case tazko preberalo ubytko, prihlasovanie, ceny, trening...
Ja sa znova chystam na 211km (alebo kolko tam nasekaju tento rok) a uz som zacal s "pripravou" na biku.
Mam najazdene prve km na ceste, dufam, ze mi to bude co najrychlejsie pribudat.
Tak piste, ako ste na tom vy, nech viem, ci mam co dohanat
Alebo jazdite tak, ze nestihate a nevladzete potom pisat?
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 28. 6. 2024 o 11:33
posledný komentár: 24. 5. 2024 o 10:15
posledný komentár: 11. 9. 2023 o 22:36
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 9. 5. 2016 o 14:55
P.S kontakt na Ivana Zimu: [email protected]
takze uz tam len prist, prejst STK
mimochodom, uplne zbytocne pozerat predpoved skor ako buduci utorok
Viac by som sa však bál tepla, ak by nedajbože bolo tak teplo ako máme teraz na Slovensku, tak v tých nekonečných stúpaniach to bude veľmi zaujímavé.
Samozrejme že to platí aj v Alpách, debila tu zo mňa robiť nemusíš...
Najvyšší bod trate je vo výške necelých 1500 m n. m. a je tam citeľne chladnejšie ako dolu v meste (teoreticky o cca 6°C), no vedie naň také nekonečné stúpanie otvoreným terénom, kde na teba prakticky stále praží Slnko. A takých je na trati niekoľko...
Ak si na také teplo zvyknutý, je to pre teba príjemný bonus, no väčšina závodníkov by asi viac uvítala trocha chladnejšie počasie. Samozrejme nie až tak, ako v roku 2009
No polemizovať o počasí je momentálne bezpredmetné, bude ako bude, ja len dúfam, že to nebude akýkoľvek extrém...
Tomas, ty ides fakt 200 ?
Ja dufam, ze pocasie bude take ako minuly rok, to bol, podla mna, ideal.
Popiste, ako ste na tom s trennigom
Ja som sa priblizil k minulemu roku. Na mtb mam najazdenych cca 1400km a na ceste cca 2200km. Minuly rok som mal dohromady zhruba tak isto a z fyzickej stranky to bolo "v pohode"
Nasim cielom je prist do ciela v limite