Matt: viem, ze si tam bol, mozu tam ist aj amateri ako som ja?, ci to je uz pre zdatnejsich bikerov? Uvazujem iba nad tou 53,1km tratou.
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 16. 7. 2015 o 16:33
posledný komentár: 10. 7. 2011 o 10:48
a Lagonda...ziadne strachy...aj ked sa tam zide veeeelmi dobra konkurencia z celeho sveta, je to tak isto maraton pre kazdeho ako vsetky ostatne. Myslim ze v pohode tu 50-tku zvladnes a ani zdaleka nebudes robit zberaca mrtvol
Mirec, tak dojdi do BA den predtym, prespis u mna a rano vyrazime ... ked nenajdes nic lepsie tak v pohode ..., alebo tam treba ist uz v piatok a prespat na mieste? ... len nemam stan ... (bacha, zajtra idem na dovcu, tak tu budem az 9.7.)
Start 53km je o 9:30, 9:35, 9:40 (podla vykonnosti)
este je sanca, ze by som si siel iba tak zajazdit a vymordovat sa a potom by som siel na 110km (start o 10:30, 10:35, 10:40 nejde mi do hlavy, preco davaju dlhsiu trat s neskorsim startom, tam budu mat chybu).
(minulý rok išla 50ku 14 ročná kamarátova dcera, sice "trochu" papuľovala
a čo sa týka organizácie VŠETCI usporiadateľia slovenských maratónov by sa ho mali povinne zučastnit, verím, že by sa veľmi veľa podučili
ak zaváhaš a nepojdeš URČIETbudeš ľutovat
okrem toho predpokladám, že ako slovenský team zasa vyhráme prvé miesto
inak oplati sa tam zostat aspoň na 3 - 4 dni a pobajkovat po okolí
Ivan Zemko - predseda OZ CM
A dal som si 110km ... kua kua ...
JJ ... ten palec budem potrebovat, cim dalej sa toho bojim viac a viac ... tak o rok, ak prezijem ...
Na internetu uvidíte závod 14.7. od 5:00 na adrese
www.trophy.cameleon-online.tv
Akurat este nemam vybavene ubytko, ale snad tam cosi v piatok najdeme, prinajhorsom sa ubytujem v Gosau...
Nerobím z toho nejaké stresy, prinajhoršom sa ubytujem 20-30 km odtiaľ a ráno ma doprovod (frajerka) dovezie do BG. Zatiaľ sa vždy a všade čosi takto našlo, aj na dovolenky tak chodievame a maximálna spokojnosť.
Keď tam uvidíš potulovať sa číslo C944, tak bude jasné že som to nejako zvládol
to ma niekto volneho miesta