Rád by som sa opýtal na parametre trate.Na 50km je ozaj 2400m nastúpaných? Na tak krátkej trati sa mi to zdá dosť.Podľa priloženého profilu odhadujem 1600-1700m.Koľko bude občerstvovačiek? Ďakujem
Zdravím, odpovedám na otázky. Občerstvovačka bude na trati jedna(zatiaľ je v pláne jedna) a samozrejme v cieli ďalšia, uvádzali sme 40km ako v minulosti no pristúpili sme ku zmenám ako aj mieste štartu a cieľa (Smolnícky tajch pri Úhornej 48°42'30.4"N 20°41'39.9"E) a tak sa vzdialenosť natiahla na 50km podľa odkazu https://mapy.cz/s/cagelozelo kde je aj výškový profil. Je pravdepodobné že kvôli zjazdnosti ešte dôjde ku minimálnym zmenám trasy. Aj napriek aktuálnej ťažkej situácii chceme tradíciu zachovať a obľúbený už 5. ročník organizujeme na amatérskej úrovni.
Podla navigacie prva odbocka vlavo. Dostanes sa nakonie hore na cestu za kaplnkou a potom viacmenej ako minuly rok. Akurat ten lesny 'trail' tam uz nie je. Tak som to aspon isiel podla stiahnuteho .gpx na garminoch. Ciastocne to uz bolo poznacene.
Nazdar...uvazujem o mojom prvom preteku a tento maraton sa mi pozdava...chcel by som ist kratsiu trat...ospravedlnte hlupu otazku...zvladnem to aj bez gps? vobec netusim ako su znacene trate na takychto pretekoch...🙂
vie niekto poinformovat ake zlozenie ma trat ? teren,luky, les, asfalt, sotolina... a ako to vyzera so suchom/mokrom
na trati a pripadnom vybere plastov ? dakujem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Akým smerom sa pôjde malý okruh?
Podľa fotky v smere alebo proti smeru hodinových ručičiek?
Parada. Dakujem za odpoved. 🍺
na trati a pripadnom vybere plastov ? dakujem