Toho chlapca som ešte pred štartom upozornil, že ho diskvalifikujem. On o tom vedel, ale aj napriek tomu chcel ísť na trať. Myslím, že to bolo číslo 121, upozornil som aj číslo 129, ten však ešte stihol vymeniť bike...
nechcem spochybniť vysledky ale podľa apk. STRAVA šiel segment : Šprintpolom 2015: 6,76km 588m 9%.....najrychlejšie Tomáš Kojtál 25:57, 15.6km/h a až druhý bol Vladimír Hojdík 27:03, 15.0km/h....či máte preto vysvetlenie?
Hlavne pri vyvodzovaní záverov z race segmentov by som nepodceňoval zohľadnenie veličiny Moving Time, rozhodne neplatí že v pomere k This Effort je 1:1. V každom prípade tento rozdiel ale nevyzerá na zachytenie GPS pred štartom, na 99,999 % vznikol inak.
Niečo tu asi nesedí. Ja som si pozrel 4 čiastkové segmenty z trate. Na prvom z nich https://www.strava.com/segments/13083121 bol Tomáš o 22 sekúnd rýchlejší. Segment "Hradná climb" 1,02 km Tomáš o 1 sekundu rýchlejší. "Hradná climp" dlhý 0,47 km Tomáš o 3 sekundy pomalší. A "Polom pamätník finiš" 0,4 km Tomáš o 7 sekúnd rýchlejší. Takže ak sa medzi týmito segmentami nič vážne neudialo, tak bude asi v časomiere nejaký problém.
K tomuto som smeroval, pri pohľade na strava tabuľku a online prehľad s prepínačom TR sa ponúka jedno minimálne na 99+ % logické vysvetlenie (100 % totiž zaručia len zdrojové dáta organizátora) ...
Pretek bol super ako vždy. Trochu ma zaskočili detské bežecké preteky a nervózne premotivované mamičky. Ja viem, že bezpečnosť detí je nadovšetko, ale hučať po cyklistoch, že tam na ceste sú deti a nemôžme tam jazdiť ma pobavilo. Aj keď deti boli na trati veľmi ďaleko od nás. Možno by sa dali detské preteky organizovať aj v iný deň, alebo aspoň v iný čas.
ta fazulova polievka /avizovany fazulovy gulas/ bola dost husta, mal som tam dost fazule aj masa. to jedlo nie je na to aby si sa natlacil na pol dna, ale len az mas nieco po pretekoch v zaludku klobasu neznasam po pretekoch, je to mastne a tazko to telo travi. a rezen si daj v restike
Mas pravdu kazdemu chuti nieco ine..ja som napr mal tu polievku velmi riedku preto bolo to sklamanie z obcerstvenia.inak je to super akcia a vyslo aj krasne pocasie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.strava.com/segments/9331951
K tomuto som smeroval, pri pohľade na strava tabuľku a online prehľad s prepínačom TR sa ponúka jedno minimálne na 99+ % logické vysvetlenie (100 % totiž zaručia len zdrojové dáta organizátora) ...
Ja som bežal takže mi nejde o moje poradie