Ak si správne myslím, tak Neštich je tá pravá dolina (z pohľadu od Jura), nie ľavá, kde býval štart Svätojurského maratónu (pod zjazdovkou). Je to tak? Nech si môžem pozrieť, aký je to veľký kopec.
tmax, ano je to tak. pekny popis trate je na tejto stranke akurat s rozdielom toho ciela, kedze casovka sa konci na Malom Javorniku, co je na zaver zrejme najstrmsie stupanie!
to hustic: zacnes v Juri a furt do kopca po asfalte
neboj nezabludis
podola pocasia by som sa zucastnil, nech viem ako na tom
som casovo v porovnani s minulym rokom
donmiso: neviem odhadnut % sklonu najstrmsieho stupania, ale urcite to nieje viac ako cesta na Nestich. Povrch cesty som bol dnes pozriet a nevyzera to tak zle ako som si myslel. Lesaci tie najvacsie jamy zasypavali nejakou zvlastnou hmotou, ktora aspon na chvilu plni svoj ucel
uplne vazne je cela trat prejazdna na cestnom bicykli (dnes som ti to bol overit po branu na maly javornik)
najhorsie je na tom ta cesta medzi javornikom a bielym krizom, to ale nieje pretekarsky usek, tadial sa len presuva na vyhodnotenie.
Na cesťák je to úplne fpohode. Išla som tým istým úsekom akciu Devínska 37mička, tiež ma strašili, aké je to tam len rozbité, tak som tam vytrepala horák, ÚPLNE ZBYTOČNE. Iné je to na zjazd v plnej rýchlosti, ale hore kopcom je to úplne oukej.
Vcelku fajn, kopec bol drsný len na začiatku (tam bolo výhodnejšie si "oraziť"), potom od tej rovinky po ostrej ľavotočivej zákrute to bola pohoda. Akurát záver na Malý Javorník sa mi zdal snáď nekonečný. Tam som mal 100 chutí zvesiť nohy. Čakanie na BK na vyhlásenie bolo dosť dlhé, ale nevadilo mi to extrémne. A nemôžem nespomenúť nádherný výhľad z Javorníka (nielen) na Alpy týčiace sa nad dolinou Wienerneustadtu zahalenou v hmle.
dakujem vsetkym za ucast, dufam, ze sa vam pacilo.
bohuzial nastali nejake zmatky ohladom casov, tak preto sa vyhodnotenie trosku posunulo (vela ludi malo potrebu to riesit individualne) kazdopadne sa za toto nedorozumenie ospravedlnujeme!
az teraz som si konecne trosku oddychol, takze vysledky budem spracovavat - zverejnovat najskor zajtra.
Za Petra Velitsa si dám na prípitok víno a nebudem každú chvíľu hľadať vysledky.
Organizátorom ďakujem, aj keď som bol s dcérou /hrabla na dno síl..../ štýlom prísť, registrácia, výjazd, párky-kofola a späť, na viac nebolo času. V tom mi nič nechýbalo. Dúfam, že účasť bola vynikajúca. A má stúpajúcu tendenciu.
Len niektorí trhači asfaltu /T-max a prvý traja v top kategórii / by mohli v AKCI Z postupne opraviť tých pár dierok v povrchu....nech máme na čom jazdiť aj o rok....
Som rad ze som sa zucastnil, dobra akcia. Kurnik, v cieli som bol tak zniceny, ze som zabudol pozriet vyhlad z kopca, na tie Alpy by som bol zvedavy...
Cas lepsi o 2 minuty ako minuly rok, takze spokojnost. A pri ceste domov sme este hriby nazbierali
PS A som rad, ze po dvoch rokoch prehovarania som konecne dotiahol na tuto akciu mojich dvoch kamosov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
alebo to aspon zavesit na http://www.climbbybike.com ?
neboj nezabludis
podola pocasia by som sa zucastnil, nech viem ako na tom
som casovo v porovnani s minulym rokom
je to dobre prejazdne na cestaku, alebo ten povrch je uz moc rozbity?
nechce sa mi prezuvat
najhorsie je na tom ta cesta medzi javornikom a bielym krizom, to ale nieje pretekarsky usek, tadial sa len presuva na vyhodnotenie.
bohuzial nastali nejake zmatky ohladom casov, tak preto sa vyhodnotenie trosku posunulo (vela ludi malo potrebu to riesit individualne) kazdopadne sa za toto nedorozumenie ospravedlnujeme!
az teraz som si konecne trosku oddychol, takze vysledky budem spracovavat - zverejnovat najskor zajtra.
OK, akceptujem.
Za Petra Velitsa si dám na prípitok víno a nebudem každú chvíľu hľadať vysledky.
Organizátorom ďakujem, aj keď som bol s dcérou /hrabla na dno síl..../ štýlom prísť, registrácia, výjazd, párky-kofola a späť, na viac nebolo času. V tom mi nič nechýbalo. Dúfam, že účasť bola vynikajúca. A má stúpajúcu tendenciu.
Len niektorí trhači asfaltu /T-max a prvý traja v top kategórii / by mohli v AKCI Z postupne opraviť tých pár dierok v povrchu....nech máme na čom jazdiť aj o rok....
Cas lepsi o 2 minuty ako minuly rok, takze spokojnost. A pri ceste domov sme este hriby nazbierali
PS A som rad, ze po dvoch rokoch prehovarania som konecne dotiahol na tuto akciu mojich dvoch kamosov.