posledný komentár: 22. 7. 2025 o 9:21
posledný komentár: 22. 9. 2024 o 21:45
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 26. 8. 2022 o 7:29
posledný komentár: 22. 7. 2025 o 9:21
posledný komentár: 22. 9. 2024 o 21:45
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 26. 8. 2022 o 7:29
jedna z najkrajsich trati na slovensku. mna osobne to na nej velmi bavi.
Riešenie je jednoduché - raz bude sucho, potom blato, tretíkrát opäť ukryjú občerstvovačku a regulovčíci budú posielať do 3. a 4. okruhu, no a štvrtý raz to pustia opačne.
Pre teba a pre Patooo:
Nechcel som tu zasnut nad niektorymi cudnymi prispevkami, ktore tu riesia nazvy, vzdialenosti PD - PE, oneskorené odpovede organizatorov a hlavne take, kde sa autori vyjadruju, ze nepridu. Hlavne v poslednej vete som dal jasne najavo, ze to nemyslim s cyklobusom vazne.(chcel som len naznacit, ze od PD urcite pride dost ludi) Organizator to pochopil. Tym, ktori nie, skusim u neho vybavit dopravu na preteky letecky, kedze sa startuje priamo na letisku.
Zaroven prosim vsetkych dalsich, ktori sa rozhodli, ze nepridu, nech to sem napisu, aby organizator mal co citat a konecne zistil, ze sa ma radsej venovat vlastnym problemom, rodine a priatelom a nie tu zatazovat nejakymi pretekmi
http://www.cyklo.sao-tatry.sk/index.php?menu=1&l=sk&arok=2013
Zvyčajne sa termíny xc dávaju na nedelu, ale náš termín bol skorej už rok dopredu avizovaný u tvorcov kalendára. Ale osobne mi viac sedia nedele, pretože veľa bikerov je aj mechanikov v bicyklových obchodoch a maju možnosť prísť, pretože v sobotu pracuju.
Nic na tom nieje aj 3 dni po sebe závodiť. vsak bezne sa tak jazdí. Potom sa uvidí kto ako na tom je po výkonnostnej stránke.
Ale Hornonitriansku MTB sme robievali aj v nedelu. XC bežne a dokonca aj maraton bol 2 x v nedeľu.
To len turisti vymíšlaju a určuju trend ze v sobotu, lebo v nedelu regeneruju.