tak nech ti ten E*****n dlho sluzi inac ten bike vyzera s novymi kolami a vidlicou uplne inac,dufam ze bude spokojnost...kazdopadne krasa,po zabehu napis pocity z Vanily,som celkom zvedavy
Vanilla je uz teraz o nieco citlivejsia ako lyrik solo air; ) Pruzinoveho lyrika ma Jfab, len tam nema tu spravnu pruzinu, caka na novu...tak potom to mozem presne porovnat.
ha ha teraz sa posmievaj z tych co maju len author a vytuneny e*****n.
ty si sef zato ze mas giant s foxkou
Billes ak to bolo mne,tak som si robil srandu,tuneneho E*****na ma moja draha ako si videl na BF a je fajn
Dijck tak nech sluzi...a uz si daj prec mojho Lyrika z fotky robim si srandu samozrejme...
ved si ho nemusel hned mazat...mne neva...
no zacinam prichadzat na mission control nastavenia ale po nedelnom maratone 67km mam dost uz to nieje na maratony,akurat ma ti chrti demotivovali ked okolo mna prelietavali ale za to dole kopcekami som sa nedal zahanbit...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Billes ak to bolo mne,tak som si robil srandu,tuneneho E*****na ma moja draha ako si videl na BF a je fajn
Dijck tak nech sluzi...a uz si daj prec mojho Lyrika z fotky
2warzone: jj, to dam prec napriek tomu, ze si len robis srandu, uz som to chcel dat skor len nebol cas:) Inak lyrik je super..to je jasne.
no zacinam prichadzat na mission control nastavenia
toto je naozaj krásne
bleeeeee
tisic ludi, tisic chuti
Author by si mal uz najat poriadneho grafika...
Hlavne mi kole oči sedlo, predstavec a tie obrovské kotúče.
Myslis napr. takehoto??
alebo dokonca takehoto: