Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftdouble napísal:
Že ja blbec som sem dnes klikol. :headbang: Čítať Vuka a PetaPeta to je rovno na zavesenie na luster ešte k tomu to depresívne počasie.

nabuduce bude lepsie precitat si nejaku ciernu kroniku
Zobraziť komentár 28.07.2019 - 01:21:06
01
V PB je krasne uz od rana. Skoro som dostal upal po 40km este ze bol les kde som sa schoval. Ziadne blato a kedze jazdim pomaly a bik prekladam cez mlaky aby som nemusel cistit, tak som na rozdiel od pretekarov videl do potoka skocit zabku. Aj motyle na luke. Krasne pocasie. Uplny opak vcerajska. Podla radaru shmu este prsat v PB nebude. Mraky uz su nejake ale biele. Este na chvilu pojdem. Cyklistov bolo menej ako obvykle.
Zobraziť komentár 28.07.2019 - 14:12:00
00
Vuk ty si Srb? ak ano, tak tvoja slovencina je vyborna. az teraz som si vsimol, ze mas uvedeny okres PB. to mi chces tvrdit, ze si nedokazes najst pracu v gumarnach v Puchove?
Zobraziť komentár 28.07.2019 - 15:14:47
00
arrow_leftchmeliak napísal:
Vuk ty si Srb? ak ano, tak tvoja slovencina je vyborna. az teraz som si vsimol, ze mas uvedeny okres PB. to mi chces tvrdit, ze si nedokazes najst pracu v gumarnach v Puchove?

Na smeny robit nemozem, auto nemam a urcite nebudem vecer pred polnocou na vlakovej stanici cakat na meskajuce vlaky aby som zazival dalsie prepady. A ak by som robil v noci tak sa kvoli detom nevyspim cez den. Uz som tak skusal a skoro ma porazilo. Z anglictiny som prepadol a maturitu mam s vyznamenanim lebo nastastie nebol cudzi jazyk. Som dislektik na cuzdie jazyky a tu hatlaninu co pocujem to je ako keby mal cinan v ustach horuci zemiak.

Prave som sa stihol vratit z dalsieho vyjazdu. Uz sa kazi pocasie ale horko bolo na upal. V NMnV prsi podla infa od
znamych.
A uz prsi.
Zobraziť komentár 28.07.2019 - 16:55:13
00
Ludia, kto pracujete ako robotnik na tyzdnovky a vasa praca je spojena so stavebnou cinnostou, v lete pracujete, v zime sa moc nestavia, ste v zime na nahradnom volne a v lete mate naval roboty aj s vikendmi a chcete bicyklovat, tak dajte vypoved ak sa vam da. Hlavne ak pracujete za minimalku na hodinu.
Dovod:
Pretoze ked budete napriklad s rukou na marodke a denne budete doma slapat na trenazery 3 hodiny, potom spravite 80km bez unavy a potom,  ked budete mat napr. tyzden bicykel v servise, dalsi tyzden bude prsat s krupami a dalsi tyzden pojdete niekam na navstevu a potom  dalsi vikend sadnete na bicykel a pojdete po tej istej trase, tak budete unaveny uz v polovici cesty.

Kto pochadza z chudobnej rodiny, ci rodiny alkoholikov a podobne, ma odraz na vyssiu poziciu tazsi. Aj ludia mi to tu dali sami za pravdu. Ludia su rozni. Jeden slabsi, druhy inteligentny, jeden casnik si pamatal az 32 stolov, kto si co objedna, dalsi vie spamati skoro cele Ludolfovo cislo PI. Ked clovek nema vlohy na to, ma to tazsie a sikovnejsi v tomto zmysle ho zas nechape, kedze jemu to ide bez problemov.
Ja napriklad som taky, ze pan majster, dajte mi pracu, nech ma riaditel nevidi ze sa ulievam. Sam si neviem najst pracu a ked sa niecoho chytim, spravidla sa pohadam, lebo to chcem po svojom spravit rychlejsie bez zbytocneho odpadu a naviac to nemam podlozene faktom, ze mi pracu prikazal nadriadeny.
Nikto by nemal odsudzovat cloveka, co nema moznost si zlepsit zivot. Niekedy treba pomocnu ruku. Lenze ludia sa hrnu len za svojim ziskom a velakrat si ani neuvedomuju, ze na ukor niekoho slabsieho jedinca, ktoremu este viac stazia v zivote uplatnit sa a este sa mu potom smeju. V prirode je to tak, silnejsi  vyhra. Ci uz dusevne bude potom trpiet to je jeho
osobna vec.
Zobraziť komentár 29.07.2019 - 18:55:26
00
Zase zacinas? Tu si radsej pozrite krasne fotky zo Spanielska:
https://www.bike-forum.cz/foto/detail/55837-zonazero-pouste-a-andorra
Zobraziť komentár 29.07.2019 - 19:06:20
05
Nemáš sa s kým porozprávať? Veď zajdi do krčmy. Nepiješ? Tak si daj kofolu.
Načo je toto dobré čo si tu popísal? :tmi:
Prípadne skús Dr. Chocholouška.
Zobraziť komentár 29.07.2019 - 19:11:38
03
Vuk
Tuna na fore priatelsku pomoc moc nenajdes /sem tam sa niekto najde, ale casom aj ten rezignuje .. ked vidi poniektorych ako placu, ale pomoc neprijmu :D/, tu sa zvyknu posmievat a vidiet zivot po svojom, darmo tu budes pisat. Tu zaujmes len fotkami bajku za 6k euro, dalekym vyletom z dakej exotickej destinacie, alebo srcervucim pribehom o zachrane maciatka bajkom /alebo jeho prejdenim :D/. No dobre, trosku prehanam, ale plus-minus to je tak. Realny zivot je samozrejme inde, nie tuna na fore. Na to potrebujes ale blizkych ludi, ale nevylucujem, ze ich najdes aj tuna. Ale Senec by som pre zaciatok asi vynechal :lol:

To s tym ludolfovym cislom ma celkom zaujalo. Mne by stacilo ho mat vypisane to cislo (v PC) :lol: .. zaujal by som na matematickom fore :lol: .. nemas link na stiahnutie ? :^) ^_^ :nod:

ps: priatel je niekto, kto pozna piesen v tvojom srdci a dokaze ti ju zaspievat, ked zabudnes slova.

astro: tak je tu pieskovisko .. coz. Este nema vlastnu temu ako tenista :)
Zobraziť komentár 29.07.2019 - 19:13:30
00
arrow_leftiron.hide napísal:
Zase zacinas? Tu si radsej pozrite krasne fotky zo Spanielska:
https://www.bike-forum.cz/foto/detail/55837-zonazero-pouste-a-andorra

teraz si ma najedoval s tymi fotkami :D .. mam ti sem pridat fotky offisu z korporatu ? :D
Zobraziť komentár 29.07.2019 - 19:15:16
00
Tu ta ma každí v pi..
Zobraziť komentár 29.07.2019 - 19:16:58
00
Zajtra to zas bude o pozeraní radaru a vtesnať výjazd medzi dážď
Zobraziť komentár 29.07.2019 - 19:30:06
02
presne tak, chodte sa porozpravat so psychologom (to by vam mohlo fakt pomoct)
Zobraziť komentár 29.07.2019 - 19:31:30
06
Peto nie. Ludia sa snazia pomoct podla svojich schopnosti. Len nechapu. Povedia si, ja som dokazal zarobit, zvladne to aj druhy. Napriklad chce pravak naucit lavaka pisat pravou rukou a neuvedomuje si ze je to prenho ine.
Alebo zena co vychovala jedno zdrave dieta, pri ktorom jej pomahala matka, bude radit zene, zijucej samej s 3 postihnutymi detmi ako sa ma o ne starat.
Ked je forum plne prachacov (kedze clovek, co ma bike za 300e sa cyklistike moc nevenuje, iba ak si pride po radu) tak taky si vie zarobit. Potom je niekto, kto tiez chce bicyklovat, ale zdravotny, ci iny problem mu to stazuje. Byvaly kolega vyhorel a prisiel o pracu robotnika zvyknuty makat rukami, ale chaby v administrative a este chodil na obstreky. Poistka bola almuzna a niekto, kto ma karbon specialized a nejake suv s ktorym jazdi do bikeparku, mu bude vysvetlovat, ze sa ma vzchopit.
Neprisel som po radu, ale aby kazdy pochopil, ze netreba sa snazit takto niekomu radit, ked nezazili to co on a nevidia detaily zivota slabsieho.

Naposledy upravil zaman dňa 29.07.2019 - 19:36:23, celkovo upravené 2 krát.

Zobraziť komentár 29.07.2019 - 19:32:25
00
Ebe... Psychológovia potrebuju sámi pomoc... To sú čistí magori

Tam som sa dobre zabavil
Zobraziť komentár 29.07.2019 - 19:32:35
00
Sadni si na bicykel a choď to vybicyklovat !
Zobraziť komentár 29.07.2019 - 19:38:32
01
keyboard_arrow_up