Ludia, kto pracujete ako robotnik na tyzdnovky a vasa praca je spojena so stavebnou cinnostou, v lete pracujete, v zime sa moc nestavia, ste v zime na nahradnom volne a v lete mate naval roboty aj s vikendmi a chcete bicyklovat, tak dajte vypoved ak sa vam da. Hlavne ak pracujete za minimalku na hodinu.
Dovod:
Pretoze ked budete napriklad s rukou na marodke a denne budete doma slapat na trenazery 3 hodiny, potom spravite 80km bez unavy a potom, ked budete mat napr. tyzden
bicykel v servise, dalsi tyzden bude prsat s krupami a dalsi tyzden pojdete niekam na navstevu a potom dalsi vikend sadnete na bicykel a pojdete po tej istej trase, tak budete unaveny uz v polovici cesty.
Kto pochadza z chudobnej rodiny, ci rodiny alkoholikov a podobne, ma odraz na vyssiu poziciu tazsi. Aj ludia mi to tu dali sami za pravdu. Ludia su rozni. Jeden slabsi, druhy inteligentny, jeden casnik si pamatal az 32 stolov, kto si co objedna, dalsi vie spamati skoro cele Ludolfovo cislo PI. Ked clovek nema vlohy na to, ma to tazsie a sikovnejsi v tomto zmysle ho zas nechape, kedze jemu to ide bez problemov.
Ja napriklad som taky, ze pan majster, dajte mi pracu, nech ma riaditel nevidi ze sa ulievam. Sam si neviem najst pracu a ked sa niecoho chytim, spravidla sa pohadam, lebo to chcem po svojom spravit rychlejsie bez zbytocneho odpadu a naviac to nemam podlozene faktom, ze mi pracu prikazal nadriadeny.
Nikto by nemal odsudzovat cloveka, co nema moznost si zlepsit zivot. Niekedy treba pomocnu ruku. Lenze ludia sa hrnu len za svojim ziskom a velakrat si ani neuvedomuju, ze na ukor niekoho slabsieho jedinca, ktoremu este viac stazia v zivote uplatnit sa a este sa mu potom smeju. V prirode je to tak, silnejsi vyhra. Ci uz dusevne bude potom trpiet to je jeho
osobna vec.