Kategórie
Bike-techAké hodinky majú bajkeri? # recenzie # výbava # doplnky # hodinky # značky # skúsenosti # diskusia # elektronika
-16% Garmin epix Pro (g2) Sapphire GPS hodinky, 42 mm, carbon gray/DLC Titanium/black
799 €
-16%
MOC 1 239 €
Akcia -5% Garmin fenix 8 - 43 mm, AMOLED Sapphire hodinky, Carbon Gray DLC Titanium, black/pebble gray band
1 039 €
-5%
MOC 1 119 €
-10% Garmin Instinct E - 45 mm hodinky, electric lime/electric lime (LE)
274 €
-10%
MOC 305 €
Výpredaj -11% Garmin fenix 8 - 47 mm Solar Sapphire hodinky, Carbon Gray DLC Titanium/ black/pebble gray band
1 009 €
-11%
MOC 1 129 €
Akcia -10% Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edition hodinky, Coyote Tan
406 €
-10%
MOC 499 €
-20% Hammerhead 2.0 C1 hrudný pás so snímačom tepovej frekvencie, čierna
43,99 €
-20%
MOC 63,99 €
Na bajk a ine sportove aktivity nosim Garminy. Pravdupovediac uz som dal prec vsetky mechanicke hodinky a momentalne si chcem zadovazit cosi lepsie a toto je len taka docasna naplast. Aj ked musim napisat ze za tu cenu celkom dost muziky
Diky, áno sú to Hulky. Btw ak niekto nechce čakať na RLX, určite osobne odporúčam pozrieť ponuku Zenith...za mna sú to jedny z najviac nedocenených swiss hodiniek. Osobne som mal EP69 a boli to za mna top hodinky. Bohužiaľ išli do sveta, pretože ich 42mm boli príliš na moje male zápästie. Ale majú aj menšie a na gume, tak dufam že raz sa ešte nase cesty stretnú
tiež som mal hrube Sunta... už by som to nechcel ploche hladke lahke, su na celodene nosenie športovanie počas celeho roku praktickejšie...
tiež by som vybral 945ky
Jasné bez problémov ber 945ky..
Zase som múdrejší (ak to zase hneď nezabudnem).
Tak to si potom čarodejník z krajiny Oz. Druha možnosť je že si kupoval v Hong Kogu na Nathan Road, tam sa vraj skutocne nečaká