mozno si niekto povie, ze dalsia zbytocna tema, ale vcelku by ma zaujimalo, ake knihy citate, ci vobec citate nieco (okrem Velo a podobnych casopisov) a co ste citali naposledy ... ja som velkym fanusikom fantasy a scify, ale obcas si precitam aj nejaku kriminalku ... naposledy som cital Dana Browna (vsetky 4 knihy, co vysli) a len pred nedavnom som docital trilogiu od mladeho nemeckeho fantasy autora Markusa Heitza : Trpaslici, Valka trpasliku a Pomsta Trpasliku.
posledný komentár: 11. 2. 2024 o 11:31
Momentalne citam Vesmir v orechovej skrupinke, predtym som cital Procesy organickych vyrob a Spektralne metody.
Inak moji obľúbení autori sú:
Ed McBain, Dick Francis, James Hadley Chase, Robert Ludlum, Richard Marcinko
N.D. Walch, James Redfield, Richard Bach, Eduard Tomas, Jozef Jonas, Stephen King, Deepak Chopra,.....
O detských vojnách v súčastnej Afrike...
Inak hlavne faktografia a horolezecká literatúra resp. knihy o iných extrémnych športoch (ak ich zoženiem v knižnici).
Inak moji obľúbení autori sú:
Ed McBain, Dick Francis, James Hadley Chase, Robert Ludlum, Richard Marcinko
Môj človek...
Ak môžem doporučiť, prihoď si tam aj Raymonda Chandlera a Johna D. Mc´Donalda. Veľmi dobré vecičky napísali títo ľudia.
Okrem toho mám rád Jamesa Clavella / Shogun, Tajpan a tak... /
a rovnako ani Henry Miller a William S. Buroughs nie sú na zahodenie
hehe niesi sam ja som na tom podobne precital som mozno 1 knihu za cely svoj zivot.
hehe niesi sam ja som na tom podobne precital som mozno 1 knihu za cely svoj zivot.
uz sme traja
uz sme traja