mozno si niekto povie, ze dalsia zbytocna tema, ale vcelku by ma zaujimalo, ake knihy citate, ci vobec citate nieco (okrem Velo a podobnych casopisov) a co ste citali naposledy ... ja som velkym fanusikom fantasy a scify, ale obcas si precitam aj nejaku kriminalku ... naposledy som cital Dana Browna (vsetky 4 knihy, co vysli) a len pred nedavnom som docital trilogiu od mladeho nemeckeho fantasy autora Markusa Heitza : Trpaslici, Valka trpasliku a Pomsta Trpasliku.
posledný komentár: 11. 2. 2024 o 11:31
Vždy pred spaním otvorím to na čo mám akurát chuť
Este sa mi nestalo, aby so nedocital knihu, tato je prva - na toto nemam...
Ale vrelo odporucam pre vyznavacov skialpu od Stana Meleka: Skialpinizmus - horske lyzovanie
Btw este by som odporucil jednu podobnu knizku - Stepan Kopriva - Asfalt. Je to parada, cital som to uz dvakrat
pozor, cestu krve 3 uz nepisal Kulhanek, ale Martin Moudry... (necital som z principu)
a k teme - citam momentalne Doctor Who 11 poviedok k 50temu vyrociu serialu, kde je na konci aj poviedka od britskeho autora menom Neil Gaiman (znamy film podla jeho knihy - Hviezdny prach), ktory pise skvele knihy z fantasy sveta zasadene do dnesneho sveta (vacsinou GB)... takisto odporucam skvelu knihu Gaiman+Pratchett - Dobra znameni... a mnoho mnoho dalsich
mimochodom existuje fun page kde su komplet kulhankove vytvory v pdf alebo txt
maly strom - http://www.martinus.sk/?uItem=32897
o sci-fi málokedy zakopnem, ale tu som dal na referenciu a vyplatilo sa. Ako to už v žánri býva, niektoré kusy zachádzajú na teritórium filozofie, teológie, atď.
Obzvlášť zaujímavá je titulná poviedka. Už podľa nej dokončujú film (robí ho týpek, čo natočil Sicario).
a ked sa chcem zasmiat aj po 30x
humor mne dost blizky Ivan Bajo Smiech na lane