lestit auto ak je to volake dobre auto to ano
ale mtb cim viac spinave tym lepsie pokial to nebrani napr skladovanie v obyvacke v panelakoch atd. ja ho max utriem suchou handorou skor cistim retaz a tak
ja som to tiez raz skusal Turtle Waxom, ale po pa rminutach je to vprdeli, a ukycva sa to rovnako ci to bolo nawaxovane alebo nie.. a potom ma to uz nebavilo.. takze tak..
ja som to tiez raz skusal Turtle Waxom, ale po pa rminutach je to vprdeli, a ukycva sa to rovnako ci to bolo nawaxovane alebo nie.. a potom ma to uz nebavilo.. takze tak..
No neviem ja nemám problém, treba to nanášať vlhkou handrou alebo hubkou, nechať zaschnúť a poriadne vyleštiť
Ked potom prší tak kvapky krásne stekaju a blato ked zaschne ide ovela lepšie z rámu nehovoriac o tom že bicykel vyzera stále ako nový.
Ja ho lestim Turtle Waxxom a som spokojny.
BTW v jednom servise si pytaju o 100SK naviac ked im ho tam prinesiete spinavy. Miestny mozno budu vediet ktory je to servis
same megaskill odpovede, dufam ze auto si nebudete tiez voskovat a budete sa riadit tym, ze vy na nom jazdite a nie ho upratujete. dufam ze s vami nikdy nebudem musiet sadnut do vasho auta.
lestit auto ak je to volake dobre auto to ano
ale mtb cim viac spinave tym lepsie pokial to nebrani napr skladovanie v obyvacke v panelakoch atd. ja ho max utriem suchou handorou skor cistim retaz a tak
zle auto sa nevoskuje? a ano, kusy blata na bikoch su fakt sexy ti co to blato otrasu pred odkladanim biku su pozeri, vsak
mojho tatosa moc casto nelestim,vacsinou preplachnem,ale 2x za mesiac ked je cas,tak ho pekne hubkou a teplou vodou s jarou poumyvam,necham vyschnut a ked chcem dodat lesk novoty nastriekam silikonovy sprej na ram a rozotriem handrickou,vyzera potom ako brand new one
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No neviem ja nemám problém, treba to nanášať vlhkou handrou alebo hubkou, nechať zaschnúť a poriadne vyleštiť
Ked potom prší tak kvapky krásne stekaju a blato ked zaschne ide ovela lepšie z rámu nehovoriac o tom že bicykel vyzera stále ako nový.
1. Ze sa na nom jazdi...
2. Ze sa on staras...
Nehovorim za na nom ma byt furt kilo bahna a sutrov, ale ked ho furt lestis tak to vyzera ze snim chodis do obchodu a spat...
to by ta kusol vlk do riti v lese
opri o neho peknu bikerku v elastakoch...
opri o neho peknu bikerku v elastakoch...
...alebo elasťaky z bikerky strhni a natiahni ich na bike
BTW v jednom servise si pytaju o 100SK naviac ked im ho tam prinesiete spinavy. Miestny mozno budu vediet ktory je to servis
zle auto sa nevoskuje?