Momentalne pocuvam Kiss kedze som stiahol kopu albumov a vobec to nemam napocuvane , v pohode hudba dobre sa pri tom zaspava, z klasiky mam rad deep purple, manowar , led zeppelin , black sabbath , Helloween ,AC/DC aj iron maiden .
Z novsich veci je to IN FLAMES , CHILDREN OF BODOM , ATROCITY , OPETH , MASTERPLAN ................. Nedavno som stiahol aj cosi od kapely Dropkick Murphys kedze sa mi pacil jeden song z filmu The Departed ale prisiel som na to ze okrem neho sa mi zvysok nepaci
Slovenske kapely moc nepocuvam lebo sa tazko zhanaju , napr moc sa mi paci presovsky WAYD ale neviem ci vobec daco vydali
Z ceskych su to ARAKAIN ALKEHOL KABAT. Co hovorite na posledny album Kabatu?
Zona A, Slobodna Europa, Sex Pistols, Led Zeppelin, G'n'R, Nirvana, Pearl Jam, Alice In Chains, Metallica, Turbonegro, Richard Muller, Chiki-liki-tua(a vela dalsich)
uf no pekny gulas
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nasleduje: Dimmu Borgir - Mourning palace
potom: Stevie Ray Vaughan - Tin pan alley
a neskor: Underworld - Moaner
uf ... tak to uz su ine icoviny ... ale po dvanastom pive by som si asi aj zatrsal ...
Z novsich veci je to IN FLAMES , CHILDREN OF BODOM , ATROCITY , OPETH , MASTERPLAN ................. Nedavno som stiahol aj cosi od kapely Dropkick Murphys kedze sa mi pacil jeden song z filmu The Departed ale prisiel som na to ze okrem neho sa mi zvysok nepaci
Slovenske kapely moc nepocuvam lebo sa tazko zhanaju , napr moc sa mi paci presovsky WAYD ale neviem ci vobec daco vydali
Z ceskych su to ARAKAIN ALKEHOL KABAT. Co hovorite na posledny album Kabatu?
Raggae - Bob Marley
a iné....
uf no pekny gulas
viem co urcite nikdy : cesku dychovku
vidlacke beermetalove kapely, ktore su uz davno za zenitom...
smutne na tom vsetko je, ze to tak v zivote aj chodi (kto pocul novy album HS tak vie o com hovorim
vidlacke beermetalove kapely, ktore su uz davno za zenitom...
ten alkehol fakt len obcas, ale co mas proti kabatu????????