prave ten kufor ma napadol ze by mohol byt na prevoz ako stvoreny ...ale to asi iba vo filmoch tak byva...realita na Slovensku je taka ze pani policajti urobia zapchu aj na dve hodky a samozrejme ze najdu akurat tak trt a tri orechy
"Polícia už okolo 20:00 h potvrdila informáciu, že zápchy v meste spôsobila pátracia akcia "po páchateľovi závažného trestného činu". Malo by ísť o muža, ktorý je podozrivý z prvej tohtoročnej bankovej lúpeže. Tá sa stala 3. januára v pobočke VÚB v bratislavskej Rači a páchateľ si odniesol takmer 170-tisíc korún"
takze aspon mate istotu ze pokial vam ukradnu auto za 200tis tak policajti uzavru vsetky vyjazdy a ani myska neunikne
takze aspon mate istotu ze pokial vam ukradnu auto za 200tis tak policajti uzavru vsetky vyjazdy a ani myska neunikne
To su nasi policajti.....uz ich vidim ako robia kazdy den niekolko takych zapch koli ukradnutym autam.....a uz vobec nie koli takym co stoja viac ako len 170 tisic....to sa nestane ani ked naprsi a uschne.
Trochu OT ale .... Pred 12timi rokmi , ja si to sice ani nepamatam , ale s otcom sme stali na ukrainsko-slovenskej hranici smerom knam nejakych 38 hodin ... stalo sa od hranice az do uzghorodu Uz teraz sa to zredukovalo aspon na tie 2 az 4 hodiny cez den .....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Este ze nechceli otvorit kufor...
Inac dnes rano som mal na lavej nohe (na priehlavku) svalovicu....
Za tu pol hodinu som asi 200 krat stlacil spojku...
To su nasi policajti.....uz ich vidim ako robia kazdy den niekolko takych zapch koli ukradnutym autam.....a uz vobec nie koli takym co stoja viac ako len 170 tisic....to sa nestane ani ked naprsi a uschne.
http://www.bleskovky.sk/cl/10/199834/Ne ... hytili-ho-
Ten nadpis je fakt super