Inak vsimli ste si (teda hlavne ty slobodny) ze ked aj nejake baby su vzdy su z nejakym chalanom .. no kde oni na tie baby chodia ?
Chodim BA okolie uz celkom dlhu a baby len tak same som videl iba velmi malo. Asi mam smolu alebo co?
Ake su vase postrehy? Baby skuste sa vyjadrit aj vy nech vieme na com sme
Ja k zadku nemám výhrady. taký akurát
uhm, pravda je.. dokonca som uz parkrat pocula zevraj aj ten XXXL ma svoje caro..
1. dve cestarky som videl pri zarnovici ako tahali na velke pole - nestacil som im, takze pohlady neboli.....
2. dve baby som videl tahat od topolcan na duchonku, tie sa mi/nam dokonca aj prihovorili, len keby niet jedneho clena (nebudem menovat MLIECKO) tak by bol aj pojazd s nimi aj kofolka a aj spominana tatranka
3. a do treticu som jednu videl tuto pri nas ako taha na uherecku priehradu, zbadal som zlte tricko, cierne kratke nohavice - OBTIAHNUTE, hned som spomalil a zaradil sa jej do haku - akoze si hadam trocha aj oddychnem. no ked uz som bol zvedavy kto to moze byt, a uz som ju obiehal, naskytol sa mi pohlad, ze som skroo spadol z bicykla. tak som radsej zakvaltoval a ufrnkol prec, lebo by som nedopadol dobre, no nedalo sa na to pozerat. ked tak, tak kybel na hlavu
aerodynamika nepusti;)
toto mi pripomenulo film Jak basnici prichazeji o iluze...tam mali na to pekny vyraz...knizna panna
no povedzme ze tak
no povedzme ze tak
no aspon sa jej dobre dychalo
aj ja mam aerodinamiku taku akurat ze hned vidno ze cim si asi rozrazam vzduch
j/k
Skôr by som povedal,že sa vo mne prebudili pytliacké chúťky.A ak niejaký ženáč tvrdí opak,tak ...K L A M E
No minule jake sci-fi som zazil isiel som lesom z bieleho + smer raca samozrejme peso kedze vtedy som mal bajk rozbity, som stretol nevidany pocet bab az 3 za jeden den
Takze dievcata, hlavne slobodne
Missy potom daj vedet ktoreho zoberes na vylet
pravdepodobne je PN. Naposledy co sme pisali tak spominala ze ide k lekarovi no snad sa skoro objavi.
Hovor za seba.
A k teme: Ja osobne nemam pocit, ze je malo bikeriek. Viac-menej pravidelne s nami v partii jazdi 3-5 kociek, takze podla mna je to celkom OK. A napr. ked som pred mesiacom siel na vyjazd sam, stretol som v protismere dve bikerky, pozdravili sme sa a ked som uz vyjazd koncil, tak som ich stretol zas a dali sme sa do reci, vypytal som si mail a dohodol sa, ze ked budem planovat nejaky vyjazd, tak im dam vediet. Takto nejak mozu bikerky do partie pribudnut tiez.
P.S. A aby som nezabudol - vsetky tie "nase" su slobodne.