Nie nadarmo je to pre mňa proste TOP rider a obľúbenec a videá točí tiež vymakané, podľa mňa jeho slopestyle jazda na Red Bull Joyride 2015 dodnes nebola prekonaná.
Z tej jazdy mi behali zimomriavky po chrbte normálne.
Tiež som rád že pokračuje v štýle ako vo videu "Raw 100"
Už to tu bolo ale toto si vždy rád zopakujem Brandon Semenuk Shreds a Pristine Slopestyle MTB Trail | Raw 100Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
A nedávno som sem dával video od sramu "Brandon Semenuk - Simplicity" kde je síce hudobný podmaz, ale zvuk z jazdy je popritom tiež perfektný. Vždy sa teším kedy zas natočí dačo nové.
V Alpách na CW pokial viem bol No ale neviem podla čoho jazdia akcie, price money? Prestíž? Atraktivita podujatia? To je aj ako v BMX, niektorí angláni nejazdia ameriku lebo sa im nechce cestovať a naopak atď.
No ak chcete skusit tie skratky tak sa treba pripravit na 2200 vyskovych minimalne. Lebo to je strasna rychlovka. Treba sa potom vratit na hreben a poriadne si este pojazdit. Vyslap na hole je tak 1:20 na pohodu. Skratkami dolu 10 minut bez prestavky. No treba sa potom vratit a buchnut hreben do strecna. To je uz kopu jazdenia potom. Cize lepsie asi vlakom prist. Alebo aj autom ale ten vlak tam bude stale koli navratu do vrutok. Len smelo do toho
Ale preco. Treba to skusit aspon raz. Dolu je hned krcma kde sa aj vari. Da sa zregenerovat a ist znovu. Tie skratky su podla mna uzasne. Preveri to techniku a adrenalin tecie z rukavov. Ale to asi len na dvoch. Ostatne su viac zabavne. Len dve su take ked mi stiska miestami.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Z tej jazdy mi behali zimomriavky po chrbte normálne.
Už to tu bolo ale toto si vždy rád zopakujem Brandon Semenuk Shreds a Pristine Slopestyle MTB Trail | Raw 100Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
A nedávno som sem dával video od sramu "Brandon Semenuk - Simplicity" kde je síce hudobný podmaz, ale zvuk z jazdy je popritom tiež perfektný. Vždy sa teším kedy zas natočí dačo nové.
TEST: AMS FRAME GUARD Ochrana rámuOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://www.facebook.com/mtbenduraci/
Kubinska - Vasilovska hola trail 2017Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
TEST: AMS FRAME GUARD Ochrana rámuOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
tie polepy sú po riti! akurát by mohli spraviť ešte XXL verziu
https://www.youtube.com/watch?v=n-BdZ12cipA
THE SMASH! Riding Guerrilla Gravity's New Rock-Crushing 29erOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down