Tofana Super Trail v bikeparku Cortina d'Ampezzo. Bikepark sa oproti minulému roku zhoršil, veľká časť lanoviek je v 2025 zatvorená a traily chátrajú. Časť parku nad štadiónom je však v super stave a stojí za návštevu. Lístok do bikeparku je lacnejší, ako v Kálnici👀
dnes som uploadol moje videjko z pojazdu Sella Ronda counter-clockwise z Talianskych Dolomitov. Sli sme to v Juni a ako inak, siel som to na hardtail fatbiku Salsa Beargrease ako vzdy ) Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Výjazd s chalanmi na Kuneradskych trailoch. Hlavným cieľom bol nový trail Jurošík – a musím povedať, že ma veľmi zaujal. Dva krásne, nadväzujúce úseky po obrovských skalách ponúkajú čistú radosť z jazdy. Rockgardeny, miestami s voľnými kameňmi, dali jazde poriadny charakter a priestor na hru s predným kolesom – presne tak, ako to mám rád.
mat ano fotky pekne, ale ako sam autor pise "Teda stálo to za to tolik, že už to nikdy nechci jet znova"
video sa mi paci hlavne v tom, ze su v nom aktualne pocity, je take autenticke. bude pridavat dalsie Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Pripomina mi to jeden alpsky okruh co som robil a hlavne jedno sedlo z AT do IT. Najskor fajna asfaltka stale dokopca, 16km, potom strmsia sotolinova cesta, chvilku sotolinova pohodicka a od salasa turisticky chodnik v rozsypanych skalach. Ale fakt kamenne pole kde bolo treba preskakovat z jednej skaly na druhu, tlacit povedla sa casto nedalo, zozaciatku sa velakrat ani bicykel nezmestil pomedzi skaly takze som kazdu chvilu rozmyslal ze skusim zhodit pedale. A plno kamennych schodov kde bolo treba dvihat predne koleso aby presiel bike. Ta chodza bola skor taka ze som bol vyssie ako bike, zdvihal najskor predne koleso na skalu, potom zadne, potom som opatrne zisiel prednym dole, hned ho daval na dalsiu skalu, zisiel zadnym .... atd. To bolo jedinny krat co som nosil bike na bikepackingu na chrbte, 4-5 hodin utrpenia. Hundskehljoch.
Nejhorší je, jak to video zkresluje. Jsem tak fakt tlačil stojky, že jsem měl problém to kolo posunout dál, ale na videu do vypadá jako rovinka. Doporučuji zažít 😅
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://youtube.com/shorts/fmmRJ2BNS_c?si=wEBQGLRTr-p9xSQE
Otvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down
video sa mi paci hlavne v tom, ze su v nom aktualne pocity, je take autenticke. bude pridavat dalsie
Nejhorší je, jak to video zkresluje. Jsem tak fakt tlačil stojky, že jsem měl problém to kolo posunout dál, ale na videu do vypadá jako rovinka. Doporučuji zažít 😅