Malo by sa mazat silikonovym alebo teflonovym olejom,ale neviem,ci sa nieco pokazi,ak to namazes klasickym olejom alebo vazelinou Nemyslim olej na smazenie
Presypa Asi mas piesok v plasti Moze to byt este oska,ale moze sa ti to presypanie mylit s trenim klzakov,ktore sa tru o tesnenia na vidle...Robi to ked pruzis vidlou alebo len ked tocis kolesom?
Tak to moze byt nieco v plasti alebo nedajboze v dusi alebo v naboji.Ale menej pravdepodobna je dusa/plast,staci malicky kamienok v plasti a prederavi ti dusu,takze by si chodil s defektom Asi nieco v naboji
ja ked zatocim kolesom a potom zabrzdim na doraz, tak tiez pocujem nieco take ako presipanie piseku vo vnutri. zeby bol piesok medzi dusou a plastom? lebo vo vnutri duse to nemoze byt urcite
s tym cvenkanim som mal tiez problem, ale na zadnom... u mna to bol ulomok s nipla..zistil som to az po tyzdni ked mi to spravilo defekt , u teba to moze vsak byt i cosi ine
No ten zvuk s najvacsou pravdepodobnostou nepochadza z duse ani plasta, ale skor z lozisk naboja. Trochu ma matie co znamena ze to pocujes len ked zatocis (zeby to mohlo byt aj z hlavoveho zlozenia? - tam to ale skor zvykne praskat). Opisovany zvuk je z najvacsou pravdepodobnostou zasrane lozisko v naboji - ked rychlo roztocis kolo ten zvuk sa moze podobat opisovanemu sypaniu, pocujes to pri zastaveni zrejme preto ze ked zastavis tak to gulickove lozisko je este v pohybe, no a pri jazde to nepocujes asi preto lebo to ostatne veci prehlusuju.
aj mna by to zaujimalo, tiez mam pomerne nove naboje, najprv mi zacalo pukat v prednom, potom aj v zadnom a zvlastnostou je, ze iba v jednom smere, ked potocim do opacnej strany, nic nepocut
celkovo aj pri jazde pocut pukanie, najprv som si myslel, ze to bude novym vypletom...
pre upresnenie, naboje su XT
No ak je to nejaky bike model 2007,ktory stal rok v predajni a prislo si ho otestovat viacej ludi tak sa to stat moze.Aj moj bike je model 2007,stal rok (sice v krabici,ale stal) a uz mi "vyschla" vidla a cela skripe,ale zajtra idem na prehliadku s bikom,tak dufam,ze to spravia,aby som s tym ja nemal robotu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
celkovo aj pri jazde pocut pukanie, najprv som si myslel, ze to bude novym vypletom...
pre upresnenie, naboje su XT
Mas Quadra alebo Quadra disc?