priznavam sa
nemate pani pocit ze ked sa neda ist na bajk tak to stacate za poharik kamosi chalupy niekde kde je teplucko a hriatô
keby nebolo bajku tak chlascem asi celorocne
vcera som skusil taku vec ze sambuca
paradica...
ako vy a chlastiik?
posledný komentár: 29. 6. 2007 o 20:09
posledný komentár: 26. 5. 2006 o 8:54
Bolo by to lacnejšie, ale na lieh je uvalená spotrebná daň, ktorá na bajky nieje. Vidíš tú nespravedlnosť !
pivo stoji 30 korun a kofola 25.
na jednej kofole teda usetris 5 korun..za rok by to bolo v mojom pripade 2500 korun..no a to mi nestoji za to aby som nepil pivo
na jednej kofole teda usetris 5 korun..za rok by to bolo v mojom pripade 2500 korun..no a to mi nestoji za to aby som nepil pivo
to by som si nebol az taky isty, ze na kofole usetris. v mnohych krzmach je kofola dokonca drahsia ako pivo. len treby dodat, ze to zalezi aj od druhu piva, ak vam staci saris tak bude urcite lacnejsi ako kofola, ale ak si niekto potrpi na plzen tak to bude naopak.
Tak to je fakt smutne.... takym by som lamal ruky na pockanie...
nech si sebe nici zdravie ako chce, ale nemusi druhym, a hlavne tomu dietatu,.....
gratulujem, si na spravnej ceste...
tak ked chcem len kofolku, idem do krcmicky a dam si pol litra za 15,- ale ked aj kofolu aj bike, tak si dam priblizne 19-20 km a kofolku mam za 10,- pol litra, cize minule som o 19:00 isiel na kofolu 40 km. (neslo mi o cenu) ale o ten pocit pobikovat sa...
nesuhlasim...z praxe som odpozoroval,ze ked nepijes alkohol,nechodis do podnikov a nepijes teda ani tu kofolu.Navyse,ked sa s pitim rozbehnes,da sa prechlastat kludne aj 500-1000 za vecer a to je co povedat.
pokial si das jedno - dve po vyjazde,je to jedno...ale ked beries nepitie univerzalne,...je to na tych prachoch citit...
nesuhlasim...z praxe som odpozoroval,ze ked nepijes alkohol,nechodis do podnikov a nepijes teda ani tu kofolu.Navyse,ked sa s pitim rozbehnes,da sa prechlastat kludne aj 500-1000 za vecer a to je co povedat.
pokial si das jedno - dve po vyjazde,je to jedno...ale ked beries nepitie univerzalne,...je to na tych prachoch citit...
a to mam sedet doma ked nepijem..jasne ze by som chodil do podnikov aj keby som nepil..a vo vacsine pripadov tam nenecham viac ako 250 korun..az na poslednu sobotu ked to bolo 470
a nepit alkohol vobec?!?
ked ide clovek do spolocnosti da sa urcite aj bez alkoholu...problem je len to ,ze takych miest kde to ide aj bez alkoholu je velmi malo....
hh najlepsie je zobrat si 100vecku a spravat sa ako spravna socka
kazdy clovek ma svoje priority, takze dava peniaze prednostne tam. ja mam viac kamosov v podnikoch, takze teraz ide na bike podstatne menej. ale nelutujem
a už len toľko,že na rozdiel od Vás nemám rád PIVO.
tak to si zena
ta z ulice vraj stoji menej...