Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
-8% Weldtite Snow Foam Bike Cleaner penový čistič bicykla, 500 ml
10,89 €
-8%
MOC 11,99 €
savings Muc-Off Disc Brake Cleaner čistič bŕzd, sprej, 750 ml
12,99 €
savings
MOC 19,79 €
Weldtite Rapid Ceramic Shield sada, keramická ochrana, 250 ml
23,99 €
MOC 24,99 €
-17% Weldtite Silicone Protect & Polish Spray mazací, leštiaci a voskovací silikónový olej, 500 ml
9,99 €
-17%
MOC 12,99 €
-5% Muc-Off X3 sada náhradných dielov pre X-3 Dirty Chain Machine
9,49 €
-5%
MOC 9,99 €
savings Muc-Off Drivetrain Detailing Brush kefa na kazety a reťaze
9,79 €
savings
MOC 13,99 €
Tiez ich mam len v inej farbe a maximalna spokojnost.
Ak by som mal brat vsetkych tu vazne nikdy ani na bajk nesadnem, lebo...
konkretne modely neviem, ale na trailovych behoch mi bolo az do smiechu ked som videl ako sa bezci v Salomonoch smykali, vsimol som si to viac krat - rozne nie prave lacno vyzerajuce modely
Na blate držia podľa mňa veľmi dobre, behám väčšinou v horách. A práve keď už je ozaj že blato, tak mením bajk za beh.
Presne ten istý problém som mal aj ja na Adidasoch. Na Salomon to je úplne o inom, tam mi veru zatiaľ nepovolil nikdy/nevyťahal zatiaľ. Aj na silu som to skúšal ťahať.
To je síce pekné, že RM to používa, ale ja som sa pýtala k čomu je to dobré?
Vyššia tuhosť čoho? Skús sa viac rozpísať.
Cestné kotúčové brzdy predsa nevyžadujú vyššiu tuhosť osky zadnej stavby a osky pevnej vidlice. Na cesťáku sa dokonca používajú iba 140mm kotúče a brzdový účinok je oveľa nižší ako na bajkoch s kotúčmi 180/203mm. Na MTB kde je odpružená vidla a 650b/29er kolesá to má opodstatnenie hlavne na spevnenie prednej teleskopickej vidlice, alebo zadnej odpruženej stavby. Na cesťáku kde sú kolesá upnuté v pevnej vidle a majú priemer menší ako 27,5" kolesá to nie je potrebné. (Nové Cannondale F-SI hardtaily majú 29er kola a zadnú osu na obyčajný upinák. Cannondale tvrdí, že pevná osa na XC bajku v pevnom ráme nie je potrebná a tuhosť je dostatočná aj pre svetový pohár). Oveľa viac je predsa cesťák namáhaný pri špurtoch zo sedla. Sagan, Kittel, Cav a spol. dajú pri špurte viac ako 1000W a nepotrebujú na cesťáku pevné osy, aby vyhrali špurt profi balíka. Takže ja ich určite tiež nepotrebujem
Tolko moja teoria