Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
savings Muc-Off Silicon Shine ochranný a konzervačný sprej, 500 ml
12,09 €
savings
MOC 18,49 €
-5% Muc-Off Premium Footwear Shield ochranný sprej na tretry, 250ml
16,09 €
-5%
MOC 16,99 €
Weldtite Rapid Ceramic Shield sada, keramická ochrana, 250 ml
23,99 €
MOC 24,99 €
savings Rex Chain Cleaner čistiaci prostriedok na reťaz
od 14,19 €
savings
MOC 22,99 €
savings Muc-Off Bio Drivetrain Cleaner Refill odmasťovač pohonu, 750 ml
22,99 €
savings
MOC 34,99 €
savings Muc-Off Bicycle Chain Brush čistiaca kefka na reťaz a pohon
12,59 €
savings
MOC 17,99 €
Selle Italia ma fajn sedla.
Zato niektore Ergony, kde si sedis na vsetkom len nie na sedacich kostiach, lebo sedlo je uzke a v strede nemas vyrez, ale mierny hrbol, su pekny cancer. Co za k***ta to navrhlo...
Presne taku, ako tvoj.Navlas rovnaku ?
Autor sa rozhodol vymazať svoj účet spolu s obsahom, ktorým do fóra prispel.
Selle Italia ma fajn sedla.
Zato niektore Ergony, kde si sedis na vsetkom len nie na sedacich kostiach, lebo sedlo je uzke a v strede nemas vyrez, ale mierny hrbol, su pekny cancer. Co za k***ta to navrhlo...
Nielen ergon ale aj fyziky sú muciace
Ty si len konstatoval, ze to sedlo je zle, lebo konkretne tebe nesadlo, aj napriek tomu, ze splna zakladne nalezitosti na to, aby inemu sadnut mohlo.
Tot vsjo.
Ja som povedal ze sedlo je zle?Cituj kde.
Profici nemaju taketo dilema boba dylana ako ty. Profici si bike najskor nakreslia v skicari a az potom skladaju. Ju, ju, julia....
Pokial si naozaj takú dobu skladas bike a už asi 100 komponentov skončilo v bazári, potrebuješ vyhľadať odbornú pomoc. A v tomto štádiu tým nemyslím odborníka na bicykle. Neber to ako urážku, radšej sa nad tým poriadne zamysli a predisikutuj s blízkymi.
Možnosť, že by si bol prachsprostý priekupník, je akceptovatelnejšia.
Fizik je značka Selle Royal
Mas pravdu. Len som si vtedy spomenul na jedného hlava nehlava prispievateľa, ktorý keby včas vyhľadal odbornú pomoc, nemusel si siahnuť na život.
Toto čo robí tento skladač je ako vyťahovať z bankomatu 100€vky a predávať ich na fóre za 50€ lebo ta bankovka sa mu až tak nepáči.
Typek čo si kúpi 7k € bike nerieši, plesne sa po vačku, urobí si radosť a jazdí.
Zdravím,
ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu a mrzí nás to. Problém už riešime a kontaktovali sme Vás aj mailom. Objednávka bola na osobný odber, kedy sa predpokladá kontrola priamo na mieste - t.j. prípadný problém by bol vyriešený okamžite.
Odporucam niekedy vyskusat kvalitnu cyklovlozku. Nie vsetky sedla su robene na holu rit. Vyrez v strede sedla nie je vzdy len vyhoda.