Lokalizácia
Formulár sa odosiela
to je special edition, Ancient Roman running sandals :)
Zobraziť komentár 26.11.2014 - 11:11:15
05
Je to o dost mensie ako dokovacia stanica :)

ci boha!
to je riadna ozruta!!!
este ze to mas ako pracovny nastroj, ale stale to musis prevazat hore dole, no neviem...
moj Air ma oproti tomu nb asi 1/4 hrubku ak nie menej, vazi tretinu a vydrzi rovnako dlho, vykono bude tiez asi uplne inde... :lol:
ale aj cenovo :x
Zobraziť komentár 26.11.2014 - 11:12:05
01
Haha no to mas teda uplnu pravdu. Inac k diagnostike potrebujem Windows a odolny ntb co mi ho nebude luto ak sa poskodi.
Ramon1 : Som zvedavy na ten matrac :D
andrej25 : Fajn vecicka a tiez som o takom niecom uvazoval, ale nakolko nosim pri sebe stale aj mobil tak pouzivam mobilnu aplikaciu.
Zobraziť komentár 26.11.2014 - 11:47:40
00
Na macbook si vies nainstalovat windows, alebo do virtualky a celohlinikove telo je tiez dost odolne, hentaku ozrutu by som teda nechcel pouzivat, osobne mam Air aj Pro a do vianoc hadam bude aj retinovy pro, na pracovnom nastroji sa neoplati setrit. Aj ked tebe to moze vyhovovat aj ked ma 10KG.
Zobraziť komentár 26.11.2014 - 12:18:35
00
Macbook pouzivat v autoservise na autodiagnostiku...to by bola silna frajerina :D
Zobraziť komentár 26.11.2014 - 12:28:17
01
za tú istú cenu máš porovnateľný book aj iných značiek, s tým istým výkonom aj výdržou, ak teda nechceš aj ich OS
Zobraziť komentár 26.11.2014 - 12:29:56
01
s vykonom urcite lepsim jak mek...
Zobraziť komentár 26.11.2014 - 12:32:44
03
lol, ze to niekoho vobec napadne... to jak keby si hasici isli kupovat nejake ferrari na zasahy... do dielne treba lacny smejd na ktory ked padne naradie, nikoho nebude trapit ze plastove telo je doskriabane alebo nalomene... a ne nejaky predrazeny hlinikovy status symbol
Zobraziť komentár 26.11.2014 - 12:54:23
05
jj aj bicykel treba taky, ktory nevadi, ked ulomis vidlicu, alebo zadnu stavbu. Uz sme dost OT, ale su dva prudy ako sa k tomu postavit, bud lacnu vec, ako ty pises co ti nevadi, ze sa pokazi, pracuje sa s tym horsie, lebo to ma 10kg, je to neohrabane, pomale a neviem co, alebo si priplatis za jednu co bude odolna a bude sa s nou pracovat dobre,nehovorim teraz, ze mac je ultimatne riesenie pre mechanika, to nie je, ale je to lepsie ako hento cudo co tu bolo. Osobne by som ale riesil nejaky na tento ucel konstruovany book, co ma velku vydrz a je stavany na pady a narazy
Zobraziť komentár 26.11.2014 - 13:03:44
00
hej tak nejak meria to odpor, ten sa meni podla vlhkosti atd
cize ano, na zenu by sa to pouzit dalo :D

No veď aj žena je dostatočne vlhká, kladie menší odpor :)
Zobraziť komentár 26.11.2014 - 14:13:58
02
jj aj bicykel treba taky, ktory nevadi, ked ulomis vidlicu, alebo zadnu stavbu. Uz sme dost OT, ale su dva prudy ako sa k tomu postavit, bud lacnu vec, ako ty pises co ti nevadi, ze sa pokazi, pracuje sa s tym horsie, lebo to ma 10kg, je to neohrabane, pomale a neviem co, alebo si priplatis za jednu co bude odolna a bude sa s nou pracovat dobre,nehovorim teraz, ze mac je ultimatne riesenie pre mechanika, to nie je, ale je to lepsie ako hento cudo co tu bolo. Osobne by som ale riesil nejaky na tento ucel konstruovany book, co ma velku vydrz a je stavany na pady a narazy

ehm, ty si nejak prehliadol ze ide o pocitac do dielne, kde je realna sanca ze zivotnost bude kratsia ako zarucna doba. Tam nie je priestor na dizajn a krivky, podstatne je ze to a) funguje, za b) nic nestoji.

Ak potrebujes cyklisticke prirovnanie: nepojdes na karbonovom bajku za 5 tisic do potravin kupit maslo
Zobraziť komentár 26.11.2014 - 16:17:58
01
pre toho mojho k narodkam
a ak sa nahodou nebude pacit , hned si ho necham ;)

Prílohy:

DSC_0329.jpg
DSC_0329.jpg 204.52 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 26.11.2014 - 17:18:50
010
PhilJ : Je to tak ako pises, ale ved nech si kazdy kupuje co chce a robi co chce.

reeller_sk : nie 10kg ,ale 2,8kg a Apple produkty povazujem za predrazene a pre mna nevhodne. Staci sledovat soft. problemy noveho OS v novych mobilnych zariadeniach co si ludia kupili za neskutocne velke peniaze.

Mna ten moj ntb s pridavnou bateriou vysiel na 30eur tak mi teda maximalne vyhovuje. Vykon nepotrebujem, lebo soft. na autodiagnostiku je vykonovo nenarocny. Pre informaciu ide o ntb HP 6910p. Nechcel som aby sa riesilo co je lepsie atd. Dal som tu bateriu len s toho dovodu ze to neni bezne prislusenstvo ntb. Urcite by som tu nedaval klavesnicu,alebo inu hlupost co kupis bezne a kdekolvek.

A myslim ze stacilo OT, lebo Ramon1 tu naozaj da svoj matrac :D
Zobraziť komentár 26.11.2014 - 17:28:16
00
pre toho mojho k narodkam
a ak sa nahodou nebude pacit , hned si ho necham ;)

Ja presne tento model aj farbu vozím nejaké tri mesiace a zatiaľ spokojnosť. Zmestí sa doň viac, než by sa zdalo na prvý pohľad. A ten kršiak je reflexný, svietim v noci ako taký vták :)
Zobraziť komentár 26.11.2014 - 17:38:15
00
pekny bag...vzadu je napisane VIPER. ...takze ked to pohodi zablatene v kupelni je jasne co s tym treba spravit ;))). Konkretne u nas je to tiez jasne a preto si tieto veci periem sam :(
Zobraziť komentár 26.11.2014 - 17:42:59
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Komponenty)
keyboard_arrow_up