Pokial uz z nejakych dovodou nemozete ist na bajk, no napriklad ked je zima. tak chodite do posiilovni?? ktore casti noh cvicite?? ja som poar krat zasiel ked som mal bike v oprave, cvicil som vsetko, tj. litka, strehna pred a zad a este newiem ako sa vola jeden taky sval
Gary, to ma nenapadlo vtedy, ale tak prosto vtedy ma kamosi zavolali do posilky a sli sme, potom sme bolie ste aj o 2dni...priemne spestrenie *crazy* v Europe v BB je fakt dobre vybavena posilka...som si uzil behanie na beziacom pase ako male dieta
no posilka ako pripad nudze sa dá , ale nechapem tých chalanov co maju ruký dvakrat vacsie ako moje nohy ... na co im to je ...sak to im uplne kazi aerodynamiku.....
ty chalani niesu cyklsiti...aerodynamika im potom netreba, ale je to podla mna tiez viac menej zbytocne..az nao ze maju respekt v meste je to zbytocnost..ja ruky necvicim
do posilky zajdem, ale nie ako kompenzaciu za bike... taktiez na bike nechodim kvoli treningu, ale zo zaluby, ktoru v zime nahradi ina zaluba (hokej, lyze, plavanie, posilka)
sezonnym sportom sa venujem v sezone a ostatnym "non-stop"
urcite nepojdem do posilky na trenazer vtedy, ked sa na bike neda... bleee nezazivne
tomco - ty chalani niesu cyklsiti...aerodynamika im potom netreba, ale je to podla mna tiez viac menej zbytocne..az nao ze maju respekt v meste je to zbytocnost..ja ruky necvicim
to robis velku chybu, lebo bike nie je iba "o nohach" - cvicit ruky neznamena mat ich ako Schwarco /da sa cvicit na objem, alebo na silu/ Ci cesta, alebo najma hora - pri strmych vyslapoch a zjazdoch treba mat silne ruky, plecia a krcne svaly.
Môj treningovy plan - 2x tyzdenne posilka cely rok /striedam biceps, triceps,plecia a prsia,chrbat,brucho/v tieto dni nebikujem - nohy zaradujem podla potreby. V zime bikujem na Tomahawku, nakolko mraz, chlad a vietor mi uz po rokoch odpadli od chuti a treba davat pozor, aby ste to neprehnali - lebo vsetko sa vrati po rokoch. Tot moja troska do diskusie.
co myslis pod pojmom "sypes" - bielkoviny_? praskovy iontak_? L-carnitin na chudnutie_? BCAA aminokyseliny_? doplnkova vyziva_? - vysvetli mi to, ale rozumne ci toto, co som su napisal sa "sype" v posilovni.
vopred vdaka
Ps: ta poznamka, ze kulturisti nepatria na bike - to je blbost, uz len z principu /aj ked nie som kulturista/ - to by som kludne mohol teraz ja vyhlasit, ze bikeri nepatria napriklad na plavaren... / co je tiez dobra haluz/
tiez som zacal v poslednom case chodit do posilky, scasti aj preto, lebo je to jedna z mala cinnosti, ktora bavi aj moju frajerku.
Zatial chodievame raz do tyzdna, posilujem ruky, chrbat, plecia, brucho, ale skor vela opakovani ako na objem...nechcem nabrat hmotu, ako nejaky hrubokrky...tiez v tie dni nebikujem...
To Tomco3131 : nie si trosku narcis ? "som pekny..." sa nuka doplnit co....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale tak mna to len tak zaujima ze obcas zajdem do posilky..no na zimu uz mam rozbaleny ELITE REAL TOUR takze pohoda
sezonnym sportom sa venujem v sezone a ostatnym "non-stop"
urcite nepojdem do posilky na trenazer vtedy, ked sa na bike neda... bleee nezazivne
to robis velku chybu, lebo bike nie je iba "o nohach" - cvicit ruky neznamena mat ich ako Schwarco /da sa cvicit na objem, alebo na silu/ Ci cesta, alebo najma hora - pri strmych vyslapoch a zjazdoch treba mat silne ruky, plecia a krcne svaly.
Môj treningovy plan - 2x tyzdenne posilka cely rok /striedam biceps, triceps,plecia a prsia,chrbat,brucho/v tieto dni nebikujem - nohy zaradujem podla potreby. V zime bikujem na Tomahawku, nakolko mraz, chlad a vietor mi uz po rokoch odpadli od chuti a treba davat pozor, aby ste to neprehnali - lebo vsetko sa vrati po rokoch. Tot moja troska do diskusie.
-||-
Čo sa železa týka, tak ruky, prsia a horný chrbát cvičím kvôli výzoru a babám...
Spodný chrbát posilňujem kvôli biku...
vopred vdaka
Ps: ta poznamka, ze kulturisti nepatria na bike - to je blbost, uz len z principu /aj ked nie som kulturista/ - to by som kludne mohol teraz ja vyhlasit, ze bikeri nepatria napriklad na plavaren... / co je tiez dobra haluz/
Ty niekedy vies trepnut dobru hovadinu...
Zatial chodievame raz do tyzdna, posilujem ruky, chrbat, plecia, brucho, ale skor vela opakovani ako na objem...nechcem nabrat hmotu, ako nejaky hrubokrky...tiez v tie dni nebikujem...
To Tomco3131 : nie si trosku narcis ? "som pekny..." sa nuka doplnit co....