Chcem sa spýtať, kúpil som si cyklistické nohavice kratase Slovakia. Nie sú síce originál, ale účel plnia!
Ale teraz neviem, že prečo v predu nie je dajaký zips?! Pozeral som originál a tiež tam nie je! Viete, keď má človek potrebu, tak je trošku s tým problém!
HDmotory12 predpokladám, že tie tvoje fejkove kraťasy majú predný výstrih až kdesi po prsia. Tak ti treba, Mal si si kúpiť originály, podporil by si sl. reprezentáciu. A nemusel riešiť našitie zipsu
Kupim zrejme originál kratase. Ale tiez tam nie je na predu zips! Nejaký link?
Neviem, ake máš ty. Ale videl som kraťasy z číny, ktoré mali predný lem nenormálne vysoko. Na normálnych býva nižšie, aj keď je to trochu diskomfortné tiež. Zips sa nepoužíva na žiadnych. Link na repre oblečenie napr. tu. Keď kupuješ prvé, možno by bolo lepšie vyskúšať a vybrať niečo v kamennej predajni.
Tento link poznám. Asi to objednám odtiaľ, keď budem mat prachy! Ja som objednával komplet =kratase+dres cez Bazos...Inak je komplet v celku v pohode. Akurát sa mi zdalo, že tam chýba ten zips. Ale ani na origináloch nie je!
PS: ten lem, ako sú tie tráky, mám asi tak možno nad bruchom. Sú elastické, tak že sa pekne natiahnú. Asi len tá vystielka medzi nohami je iná, ako na origináloch!
Zháňam skutočné kraťasy s vložkou. Všetky doteraz používané sú v skutočnosti až nad kolená a človek potom vyzerá opálený ako sedlák. Videli ste už niekde niečo podobné (skôr nejaký boxerkový strih)? V pánskom sortimente som nič podobné nenašiel. Iba ako spodné prádlo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ty si záhorák, takže za mňa +1
Neviem, ake máš ty. Ale videl som kraťasy z číny, ktoré mali predný lem nenormálne vysoko. Na normálnych býva nižšie, aj keď je to trochu diskomfortné tiež. Zips sa nepoužíva na žiadnych. Link na repre oblečenie napr. tu. Keď kupuješ prvé, možno by bolo lepšie vyskúšať a vybrať niečo v kamennej predajni.
PS: ten lem, ako sú tie tráky, mám asi tak možno nad bruchom. Sú elastické, tak že sa pekne natiahnú. Asi len tá vystielka medzi nohami je iná, ako na origináloch!