môj RR z pred tyzdna
v momente na rafe a nenasiel som pricinu (zvažnica v lese z Machnaca) usek, kde si zvycajne letim cez 50, no prave vtedy som chekoval holku, ci niekde nezahucala, kedze sla minutke-dve predo mnou a dlho ju nevidno
snaha o repar. podla navodu vela neuspesna, ak niekto chce, ma ho mat (nieco cez 3tis. km)
hmm to su tie papierove plaste...
ja som mal tiez rozrezany od kamena asi 2,5cm na boku ale som to podlepil a po pol roku sa to kacalo trosku otvarat tak som ho zastopkal ako ponozku
dezen ma jak novy skoda vyhadzovat, co sa o tvojom nedalo povedat
ved prave preto, ze uz ma co to za sebou mi ho nie je ani luto (uz mam aj new )
inak mne zasitie a podlepenie (3mi flakmi) absol. nepomohlo, pri fuknuti sa to vzdy vydulo a nit potrhalo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
teraz neviem co s tym ...
dekoruj si domacnost
v momente na rafe a nenasiel som pricinu
snaha o repar. podla navodu vela neuspesna, ak niekto chce, ma ho mat (nieco cez 3tis. km)
tak to ho hod rovno do kosa,,kua ale taka dura
pruzinka to dokazala uplne sama:) , vypol som pedal a zapnut uz neslo
hmm to su tie papierove plaste...
ja som mal tiez rozrezany od kamena asi 2,5cm na boku ale som to podlepil a po pol roku sa to kacalo trosku otvarat tak som ho zastopkal ako ponozku
dezen ma jak novy skoda vyhadzovat, co sa o tvojom nedalo povedat
inak mne zasitie a podlepenie (3mi flakmi) absol. nepomohlo, pri fuknuti sa to vzdy vydulo a nit potrhalo
hmmm, nemilé, tie CB su nejaké háklivé, alebo čo...
mal som sh 505 a drzali 20tis km