hmm, som myslel ze to je nejaky taiwan kcnc , ale narazil som na nejaku rakusku stranku a podla tamojsieho katalogu by mali existovat aj boosty, akorat sa tazko zhanaju, http://www.kcnc.at/kcnc2018.pdf
veru, mal si velke stastie. Na BF uz pisali aj o smrtakoch v suvislosti stretov so srnkami v zjazde. A to sa moze stat aj cez den, nielen v noci. Napriklad ma napada ta dlha asfaltka z 3 kamennych kopcov do Limbachu - je vacsinou uplne prazdna, siroke zakruty, da sa to tam pustit a rychlo letiet, no kedze je to ludoprazdne, tak tam byva aj vela vysokej zveri. Ako si pisal, je to ako naraz do steny :/
Pre vyrobcu rafika je najvacsia vyzva vyber materialu a nasledne tepelne spracovanie. Moc tvrdy moze prasknut a moc makky sa skrivi pod kazdym tuknutim. U Stans pri novych MK3 to celkom trafili. Toto bola taka sleha, ze ma skoro zastavilo. Teraz, polroka od udalosti, som menil pasku a kukam, ze dostal solidne zabrat.
naboj Superstar po cca 8-9 mesiacoch pouziania - foto aj pitva od Romana
som sa divil, ze preco sa toci kazeta ked uz neslapem (a odmotava retaz)
tak este aktualizacia k zadnemu naboju Fuel od Superstar Components - je to udajne rebradnovany naboj Aivee MT2 (co je udajne nejaka Francuzska firma)
Ked som im poslal povodne foto, poziadali ma este o foto vnutornosti naboja a samontej osky - aby vedeli co mi maju poslat v ramci zaruky. Na zubkoch som ale nasiel prasklinu, takze posledna verzia je, nech im poslem koleso a ze vyriesia...tak uvidime
Pre vyrobcu rafika je najvacsia vyzva vyber materialu a nasledne tepelne spracovanie. Moc tvrdy moze prasknut a moc makky sa skrivi pod kazdym tuknutim. U Stans pri novych MK3 to celkom trafili. Toto bola taka sleha, ze ma skoro zastavilo. Teraz, polroka od udalosti, som menil pasku a kukam, ze dostal solidne zabrat.
No nie som si úplne istí, či to až tak trafili.
Crest MK3 práska pri niploch jedna radosť, čo pozorujem, tak s tým má problém pomerne dosť ľudí a nemyslím, že by to všetci mali naprd vypletené. Videl som tu už aj pri ARCH MK3, kde na 100% neboli pretiahnuté niple nad limit, ale ešte 5-10kg pod.
Mne sa na Creste MK3 podarilo ohnúť patku aj pri prejazde spadnutého malého stromu a to mám full.
Predtým som mal staré Cresty na 27,5" a HT a tie toho zažili podstatne viac a nikde som nepozoroval, že by boli zvlnené od rán, čo schytali. Až ten ráfik dorazím, tak sa poobzerám asi niekde inde...
MageZ malo to vplyv na funkcnost? pocul si nejaku zmenu zvuku ci ako si na to prisiel??.... pride mi to ze nie...
nemal si to rozoberat a neriesil by si reklamaciu
Niet nad stare dobre rafiky, v dnesnej dobe sa vyrobcovia snazia tie rafiky robit co najlahsie lebo pekne nizke cislo na vahe sa predava, no potom to aj tak vyzera ze su tie rafiky ako papier a praskaju. Napriklad pozdlzne prasknutie rafika som v zivote nevidel a po prichode ultralahkych uz je to bezna vec. Ja mam na svojom biku alexrims DM24 ktore sa vyrabaju snad minimalne 12rokov, jeden vazi 660g/26" a co? A bol som normalne prekvapeny ze sa robia aj 29"
Proste to co je dobre netreba menit a tento vyrobca to asi vie.
Jop ja som tiez jazdil street, a ked som ich vtedy nahodil som bol az prekvapeny co vsetko vydrzia, najme nedotocene 360tky a tak a rafik stale rovny, a su so mnou az doteraz na XC, proste pri takychto rafikoch sa ta vaha da odpustit.
MageZ malo to vplyv na funkcnost? pocul si nejaku zmenu zvuku ci ako si na to prisiel??.... pride mi to ze nie...
ta zlomena zapadka sposobovala ze nefungoval poriadne volnobeh - prestal som slapat a zhadzovalo retaz, zmenil sa aj zvuk myslim cize nebolo to velmi prijemne
MageZ ahaaa.. som nevedel ze si mal zlomenu zapadku... kolko si mal na tom orechu nabehane? mi pride ze to vyrabaju z riadneho blata, cim drahsi orech tym vacsie blato...
Nenasiel by niekto volny penovy kruzok do vidlice pre 32mm nohy ? (recon gold) Sikovny servisak mi zlisoval polku peny do gufera a nechcem kvoli tomu objednavat celu sadu reps. kym to pride(7-10dni) sa mi nechce byt bez biku
Dakujem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
KCNC predná oska QR15 pre vidlice FOX
59,99 €
Potvrdzujem
som sa divil, ze preco sa toci kazeta ked uz neslapem (a odmotava retaz)
tak este aktualizacia k zadnemu naboju Fuel od Superstar Components - je to udajne rebradnovany naboj Aivee MT2 (co je udajne nejaka Francuzska firma)
Ked som im poslal povodne foto, poziadali ma este o foto vnutornosti naboja a samontej osky - aby vedeli co mi maju poslat v ramci zaruky. Na zubkoch som ale nasiel prasklinu, takze posledna verzia je, nech im poslem koleso a ze vyriesia...tak uvidime
No nie som si úplne istí, či to až tak trafili.
Crest MK3 práska pri niploch jedna radosť, čo pozorujem, tak s tým má problém pomerne dosť ľudí a nemyslím, že by to všetci mali naprd vypletené. Videl som tu už aj pri ARCH MK3, kde na 100% neboli pretiahnuté niple nad limit, ale ešte 5-10kg pod.
Mne sa na Creste MK3 podarilo ohnúť patku aj pri prejazde spadnutého malého stromu a to mám full.
Predtým som mal staré Cresty na 27,5" a HT a tie toho zažili podstatne viac a nikde som nepozoroval, že by boli zvlnené od rán, čo schytali. Až ten ráfik dorazím, tak sa poobzerám asi niekde inde...
Proste to co je dobre netreba menit a tento vyrobca to asi vie.
ta zlomena zapadka sposobovala ze nefungoval poriadne volnobeh - prestal som slapat a zhadzovalo retaz, zmenil sa aj zvuk myslim
Nenasiel by niekto volny penovy kruzok do vidlice pre 32mm nohy ? (recon gold) Sikovny servisak mi zlisoval polku peny do gufera a nechcem kvoli tomu objednavat celu sadu reps. kym to pride(7-10dni) sa mi nechce byt bez biku
Dakujem.