Našťastie áno. Akurát urvané špice trochu obúchali vidlu a následne som mal 3km prechádzku s bikom na ramene - riadna osmička, že koleso sa ani krútiť nechcelo bez záťaže Šťastie aj, že sa to stalo na začiatku jazdy a nemusel som ani nikoho otravovať
no ja im idem koleso zadne posielat po tom co sa rozpadol naboj po par mesiacoch jazdenia...zda sa ze zakaznicku podporu maju celkom fajn, len skoda ze su to take sunty :/
Uz viacej tu citam nieco take a neviem s kadial mate informacie ze olepeny novatec? To ako novatec naboj sa predava za nizsiu cenu ak je na nom znacka force? Lebo kamos ma na vzhlad uplne rovnaky naboj ako je moj novatec 042SB, ale po rozobrati sme zistili ze vnutro, najme oska a diely su z uplne ineho materialu, najme spracovanie neboli take precizne, cize to nemohol vyrobit novatec, mohli mat tak akurat spolocny technicky nakres kedze vyzeraju rovnako.
správne novatec ma fabri ku v ktorej robí aj pre iné firmy, najčastejšie je rozdiel v kvalite ložisk a oske zo železa orech železný...
svoje naboje robí v "najvyššej kvalite" pre iných podla toho čo si zadajú a kolo to má stáť
Bežná vec v priemysle...
Tak to potom sedi, lebo kamosovi umrelo lozisko po cca 1500km a hned som si aj vsimol ze lozisko bolo dajakej divnej znacky, a aj prachovka co je v orechu pri matici na kazetu tak bola plastova, novatec ma take nieco ako gufero.
Krasne pojazdenie , velka vdaka tomu co to udrziava v takom stave . Bohuzial moje 2 chyby dotiahnuta packa viac ako mala byt a to, ze na konci som uz nedaval bacha ved som napolnacke .
Dnes sa mi cestou z ChPS postastilo. Okrem Garmina som zrusil este packu na Reverbe a obsuchol zadnu stavbu. Mne nastastie nic okrem skrabancov.
Nedavali ste nahodou niekto garmina do Conana opravovat, ze ake su ceny a cas?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Uz viacej tu citam nieco take a neviem s kadial mate informacie ze olepeny novatec? To ako novatec naboj sa predava za nizsiu cenu ak je na nom znacka force? Lebo kamos ma na vzhlad uplne rovnaky naboj ako je moj novatec 042SB, ale po rozobrati sme zistili ze vnutro, najme oska a diely su z uplne ineho materialu, najme spracovanie neboli take precizne, cize to nemohol vyrobit novatec, mohli mat tak akurat spolocny technicky nakres kedze vyzeraju rovnako.
svoje naboje robí v "najvyššej kvalite" pre iných podla toho čo si zadajú a kolo to má stáť
Bežná vec v priemysle...
Nedavali ste nahodou niekto garmina do Conana opravovat, ze ake su ceny a cas?