vyzera, ze vencek bol v hlave obratene, dufam, ze novy si zalozil uz spravne.....
Polo: ja som to len dokumentoval
duša maxxis freeride nemala šancu udrzať takú dieru v plášti
Keby sa Ti to stalo na bezdušáku, nepomôže ani liter tmelu, aj keď je pravda, ze UST plášte majú trošku pevnejšie boky..........
v januáry som mal dojazd po tme : dufúkaval som dušu.. po 500m mi buchla, tak som dal novú... po ďalších 500m mi buchla aj tá a keď som prišiel po ráfku pred obchod - tak na svetle som zistil, že v plášti bola chyba
tak ja mozem zatim dat do demolacii len svoje zdravie mesiac chory- je uz dost zdemolovane ..netusim kolko ale zvarali mi tam meridu ale prasklo to potom zas inde takze moze ti to neaku dobu vydrzat. ale je problem ze to mas blizko disku a dieri sroubu..budu ti to muset aj zbrusit
Do konca roka bude celopero takze toto by snad mohlo vydrzat zvarene aspon tuto sezonu. Kolko im trva to kompletne aj so vsetkymi procesmi zvarit? Den? Viac? Chcem uz ist zase jazdit.
netusim kolko ale urcite dost dlho ja som to tam mal asi aj mesiac....ps nesralo ma to kedze som si kupil novy bike ..ale ja tipujem aj tyzden.. .to si radsej daj vecka ak mas tu moznost
co je to za plast?continental race king supersonic?mne sa stalo ze mi to prerezalo presne tak isto ale aj dusu.po naslednom pade som vyzeral jak na jatkach.odvtedy si davam na sutroch riadny pozor
[quote=""]A ještě se mi přihodilo tohle. Co si myslíte? Mám se zabývat nějakou opravou, nebo to vydrží?[/quo
mam taku duru na misaku uz rok a drzi,( po podlepeni a zositi) casom sa mi to ja otvorilo... pomaly ho ale poslem do vecnych lovist....uz si zasluzi
Díky za tip. Zkusím si ty záplaty někde sehnat. Je to plášť Continental Race king, ten obyč v drátu, ale i tak se mi ho nechce vyhazovat, je úplně nový.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vyzera, ze vencek bol v hlave obratene, dufam, ze novy si zalozil uz spravne.....
Polo: ja som to len dokumentoval
duša maxxis freeride nemala šancu udrzať takú dieru v plášti
Keby sa Ti to stalo na bezdušáku, nepomôže ani liter tmelu, aj keď je pravda, ze UST plášte majú trošku pevnejšie boky..........
Poriadne to podlep trebárs sadou na bezdušáky.
mam taku duru na misaku uz rok a drzi,( po podlepeni a zositi)
Osobne namiesto nejake sitia a podlepovania obcajnymi zaplatami doporucim priamo na to urcene samolepiace zaplaty Parktool TB-2 => http://www.parktool.com/products/detail.asp?cat=17&item=TB-2
Osobne odskusane na Racing Ralphovi a je to fakt super! Dokonca som pouzil na cca 7mm prierez len polovicu z tej zaplaty
Sada tych 3 nalepiek vychadza 130 CZK/5 Euro, co pri pouziti jednej zaplaty pri zachrane 30 euroveho plasta je v pohode