Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ten pocit, keď požičiaš neznámemu cyklistovi s defektom montér páčky a zistíš, že nemá celkom jasnú predstavu ako ich použiť :tmi:
Príloha:
20180508_201648.jpg
20180508_201648.jpg 609.79 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down

Už som si myslel, že som toho dosť videl v živote, ale som sa mýlil :D
Zobraziť komentár 08.05.2018 - 20:23:49
015
Ďakujem za príspevok. Donútil ma ešte raz skúsiť nájsť incident, ktorý sa mi v minulosti viackrát nepodarilo nájsť, ale stále mi behal hlavou. Takže ak ide o opravu defektov, experti zvládnu aj napr. toto https://www.mtbiker.sk/forum/post410767.html#p410767 :) Nižšie autor príspevku ozrejmuje situáciu:
arrow_leftLapla napísal:
nejaky inteligent jej menil dusu na prednom kolese / asi ju chcel zbalit rychloupinak videl asi prvy krat / mali by sa dat dokopy ^_^
Zobraziť komentár 08.05.2018 - 20:31:10
08
arrow_leftkvakob napísal:
vcera na maline sa darilo aj zadarilo :D

A to sme sa rozpravali na Hrabove, že zadne koleso nanovo vypletane, kurnik, (to muselo byť riadne skalisko)
Zobraziť komentár 08.05.2018 - 21:08:23
00
nie nie na blizzarde nad cestou pred poslednym usekom ,na takych korienkoch ,len som to cez ne asi moc naklanal ,aby som to vybral na cestu a to bola chyba taka "blbost" a bolo dojazdene tie tazsie veci si clovek dava vacsi pozor a potom tie mensie niekedy moc podceni ;) ...inak som Ta najskor nespoznaval - trochu schudnuty :)
Zobraziť komentár 08.05.2018 - 22:12:28
01
kvako, vsak ale to mas velku sancu zverakom, francuzakom a kladivom vratit do plne pojazdneho bezdus stavu. Nehadz flintu do zita a skus. :) Hlavne treba vhodne vypodlozenie (mozno tvrde drevo?), aby si neznicil povrch rafika. Je to pekne vydute von, to bude lahsie. Ja som mal vtlacene dnu, to bolo horsie.
Zobraziť komentár 09.05.2018 - 08:41:05
02
uz som pisal predtym ,vyrovnat sa da ,ale ja sa mam rad ,aj ked to niekedy tak nevyzera :lol: ,ked riskujem tak kalkulovane ,tym do coho sa pustim ,nie stavom "naradia" ...
edit: z domu mozem poslat zaber z inej strany, je to fest ,raf bude oslabeny ak by sa aj podarilo ho zrovnat naspet bez prasknutia....nejazdim dufam lajt dh ? ci mas ten pocit :lol:
Zobraziť komentár 09.05.2018 - 09:09:11
01
No pisal si, ze zrovnat to na pouzitie s dusou by slo. Ja som len napisal, ze zrovnat by to slo aj na pouzitie bez duse. :) Ked sa na tom uz bojis / nedoverujes tomu, to je ina vec, ale to si nespominal.
Zobraziť komentár 09.05.2018 - 09:54:44
00
:"na take vozenie" ale to ma nebavi ;) citas s porozumenim ? nezdalo sa mi ,ze prave tebe by bolo treba pisat vsetko polopate ....iba vozil by som sa asi preco? no lebo na moje "serioznejsie" jazdenie ,uz k tomu nemam doveru a na bezdus je to riziko este vacsie ...
Zobraziť komentár 09.05.2018 - 10:25:56
02
Nieje povaha ako povaha, niekomu by kludne stacilo ten rafik "sklepat" no niekoho by to sralo kym nebude novy :D
Zobraziť komentár 09.05.2018 - 10:28:36
02
Máte niekto skúsenost pri takomto rafiku ked ho ´´opravíte´´ a znova dolejete tmel ci to bude drzat.
Zobraziť komentár 09.05.2018 - 10:49:39
00
ja som sekol stary raf na cube ale dovnutra a nie je to tak vela, len par mm, a neopraval som nic a drzi tlak
Zobraziť komentár 09.05.2018 - 10:51:31
01
Po Livignu som mal 8 preliačenín sice nie až takých veľkých ako kvakob. Vyrovnal som, tlak to síce držalo ale červík pochybnosti vŕtal, tak som kúpil nové a staré dal cigáňovi nech vezme do šrotu. Inak hentak do vonka vyvaliť ráfik to som ešte teda nevidel :D
Zobraziť komentár 09.05.2018 - 11:27:27
04
A si zober že ako Jojo pisal, na takych korienkoch, fak sila...
P.S. skor som pribral (ted doma, ked som bol)
Zobraziť komentár 09.05.2018 - 12:00:09
00
toto bol naklon a vyvalilo ho LEN na lavej strane toto nie je preliacenina,vacsinou tuknes -opres obe strany co nebyva take velke ,nejake "tukance" tam uz su :) ,toto je bana von skoro v sirke celeho rafika 35mm,poobede dam foto ,ked neverite mne ,videli to aj ini chalani aj mechanik a rovno to odpisali ,teda aspon na seriozne jazdenie ...dalsi tuk na to miesto uz nebude len preliacenina ...a na nejakej DH lajne ,skoku a pod. toto nemienim riskovat ,najmenej okamzite prazdne koleso ako bolo aj teraz ,zazil som predne taxis na pajstune a skoro klucka fprdeli ,ak niekto chce darujem mu ho ...len osobne
edit: alebo to mozno spravil aj ten "civil" ubor lubo ;)
Zobraziť komentár 09.05.2018 - 12:46:10
03
arrow_leftHosť napísal:
Po Livignu som mal 8 preliačenín sice nie až takých veľkých ako kvakob. Vyrovnal som, tlak to síce držalo ale červík pochybnosti vŕtal, tak som kúpil nové a staré dal cigáňovi nech vezme do šrotu. Inak hentak do vonka vyvaliť ráfik to som ešte teda nevidel :D

Keď prestanete voziť 1 bar po koreňoch a menej robiť kkciny ak to vydrží ?
Zobraziť komentár 09.05.2018 - 13:28:40
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Komponenty)
keyboard_arrow_up