Kategórie
Bike-tech
savings Weldtite Dirtwash Citrus Degreaser odmasťovač, 1 l
18,99 €
savings
MOC 29,99 €
-6% Weldtite čistiaci prípravok na bicykle, koncentrát 1 l, citrón
28,99 €
-6%
MOC 31,19 €
savings Muc-Off Disc Brake Cleaner čistič bŕzd, sprej, 750 ml
12,99 €
savings
MOC 19,79 €
-18% Weldtite TF2 Performance mazivo na reťaz s teflónom, 100 ml
5,49 €
-18%
MOC 6,99 €
-36% BIKEWORKX Chain Star Extrem mazivo na reťaz, sprej, 200 ml
6,99 €
-36%
MOC 13,19 €
Edit: velke prevodniky maju pin, ale pre zmenu nemaju vystupok na spravnu orientaciu prevodnika voci kluke.
Napr. tento ma 34T a pin ma. Takze zjavne existuje aj pinova verzia (celkom logicky). Kto to pouziva ako velku placku, ma mat verziu s pinom.
ano, mal som to na biku
http://www.global-sport.cz/kliky-3-175-mm-48-36-26-sr-suntour-xcr6-t428
Ak ide o jednoprevodnik,asi je jedno v akej polohe je.Ci?Lebo ked som nahadzoval,som nevedel,ze to.ma licovat s klukou a nechapal som,na co tam ten vystupok je.
Na foto je ten prevodník. 2X10 .
Výstupok idúci pod kľuku som vyznačil.
Podla mna to tam je preto aby retaz nepadala medzi prevodnik a kluku a teda v prípade ak by padla retaz za prevodník dá sa vrátit naspat.
Toto je ten dovod, preco kupovat naboje s "priemyselnymi" loziskami. Pri nich ma telo naboja zivotnost v podstate neobmedzenu. Pri zadnom zivotnost orechu a dostupnost nahradnych dielov je uz ina vec.
Konusy nemam rad, kvoli stelovaniu vole, kedy upnutie kolesa volu zmeni .. ale dost vela nabojov s priemyselnymi loziskami to ma tiez a maloktore kolesa s volou problem nemaju. Za ten cas v podstate akokolvek spekulujem s nabojmi , vzdy to konci u dtswiss
Dokonca pozeram, ze mas rozne ojazdeny prevodnik v troch roznych castiach
Palo TT Taký mám v pláne, ale chcem do toho investovať čo najmenej. Beriem Force 6D-72, uvidím, čo to bude zač. Ten Sram tam bol pôvodný. Ako wildlife fotografovi sa mi na ňom veľmi páči, že pri voľnobehu je takmer dokonale tichý - veľa krát som sa vďaka tomu dostal až prekvapivo blízko zveri. V tomto mám asi opačné preferencie ako väčšina, ktorá vyhľadáva rapkáče