Po dnešnom výjazde kedy ma nesmierne obťažovali mušky, ktoré ma tak strašne rozptyľovali, že som sa nedokázala sústrediť na šlapanie sa vás chcem opýtať čo robíte v takých situáciach, keď okolo vás lieta hejno múch a iná háveď a nechcú vám dať ani za ten svet pokoj. Snažila som sa ich odfukovať, zabíjať a podobne, ale nedali si pokoj...
Peace
presne tak, hlavne nezastavovat! ) ten problem mam aj ja v tomto obdobi ( no zas od slapania ma to nerozpytluje ) , riesim tak ze ich odfukujem a odhanam jednou rukou, ked to ide zrychlim... najlepsie riesenie je nastriekat na seba repelent pred jazdou (taky co je na to urceny samozrejme)
Tadeas Ti odkazuje,že treba jednoducho otvoriť hubu a začať ich požierať..nemusíš sa zdržiavať na občerstvovačkách..
A zabiješ dve muchy jednou ranou..čo dve,hejno múch..
Vzdy pred vyjazdom sa narepelentujem, repelent si potom pribalim aj do ruksaku aby som postrek mohol v pripade potreby obnovit. Takto miesto s 50 stipancami od komarov pridem domov iba s 2mi.
Vzdy pred vyjazdom sa narepelentujem, repelent si potom pribalim aj do ruksaku aby som postrek mohol v pripade potreby obnovit. Takto miesto s 50 stipancami od komarov pridem domov iba s 2mi.
dockaj ved to som ratal len na lavej nohe : )) ale keby som nezastavoval tak nemam ani jeden
To nie, bud sa tej havedi moj xicht nepaci, alebo im ten repelent ***** uz na vacsiu vdialenost, takze xicht az tak netreba. Ine je to za jazdy, v minulosti som obdivoval lastovicky ako dokazu za letu chytit muchu, ale zistil som ze to nie je ziadne umenie, staci iba otvorit zobak
Po dnešnom výjazde kedy ma nesmierne obťažovali mušky, ktoré ma tak strašne rozptyľovali, že som sa nedokázala sústrediť na šlapanie
Rozptylovalo ťa to pretože mušky sú afrodiziakálne. Aspoň v Španielsku.
Inak mňa serú tie mušky, ktoré sa mi zavesia centimeter pred xichtom a takto idú so mňou celý kopec.
A že vraj pomáha piť pivo, potom sú v tvojom pote také látky, ktoré odháňajú hmyz. Len je to ťažko vedecky overitelné, lebo by som musel vyjsť ten kopec bez piva, potom naspäť dole, dať si pivo/á, počkať chvílu a zas vyjsť ten kopec. A to sa mi nikdy nechcelo robiť tak je to zatial neoverená hypotéza.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A zabiješ dve muchy jednou ranou..čo dve,hejno múch..
nenávidím hmyz!
Rusi majú pre túto inventárnu položku pekný slangový názov: gnus
(kto bol na Sibíri vie o čom je reč!)
A co si narepelentujes aj ksycht
dockaj ved to som ratal len na lavej nohe : )) ale keby som nezastavoval tak nemam ani jeden
A co si narepelentujes aj ksycht
To nie, bud sa tej havedi moj xicht nepaci, alebo im ten repelent ***** uz na vacsiu vdialenost, takze xicht az tak netreba. Ine je to za jazdy, v minulosti som obdivoval lastovicky ako dokazu za letu chytit muchu, ale zistil som ze to nie je ziadne umenie, staci iba otvorit zobak
musky za jazdy odhanam rukou... horsie su komare.. ked treba zastat.
Rozptylovalo ťa to pretože mušky sú afrodiziakálne. Aspoň v Španielsku.
Inak mňa serú tie mušky, ktoré sa mi zavesia centimeter pred xichtom a takto idú so mňou celý kopec.
A že vraj pomáha piť pivo, potom sú v tvojom pote také látky, ktoré odháňajú hmyz. Len je to ťažko vedecky overitelné, lebo by som musel vyjsť ten kopec bez piva, potom naspäť dole, dať si pivo/á, počkať chvílu a zas vyjsť ten kopec. A to sa mi nikdy nechcelo robiť tak je to zatial neoverená hypotéza.
- ekonomcký
- má "silu" a časovú výdrž
- zatiaľ som u rodiny s citl pokoškou nezbadal kožnú reakciu
Takže pred 2-3 hod cestou prsknúť na seba, nohy , ruky a ramená a aj na prilbu (ak ju nemám na hlave).
Pri dlhšej jazde alebo potivej, samozrejme aj sprej sebou.
Určite to zaberie, oceníte hlavne pri výšlape pri rýchlosti 6-8 km/hod.