Veď to je jasné,že "štátne" sú pretransformované naše dane .
Ak by náš štát bol natoľko schopný,že by dokázal priniesť peniaze zvonka,tak nepoviem ani "ň".... ale tuto to funguje opačne - peniaze tečú von .Na tých kalkulačkách zarýžoval kto ? ..... Čína + zopár naších pazúrov,čo tento kšeft dohodli
Takže suma sumárum... majiteľ čínskej firmy,ktorý chytil túto zákazku si možno vozí riť v BMW a ja mám kalkulačku - za moje dane
aj mne...vyrobu by som typoval na tych 5 sk (max 10)...aj s prepravou a vsetkym by som povedal, ze konecna cena by mohla byt tych 20sk aj ked aj to je dost vela
Asi,asi..... ja si myslím,že to všetko vymyslel niejaký koumák na ministerstve len kvôli tej provízii .
Ja to volám - "Slovenské tango" /v preklade v***** po slovensky/
No neviem, my sme to uzavreli že od 5 c vyššie sa to dá v poho, ale 1 a 2 sa treba priebežne zbavovať. Celkom sa nám to darí.
Problém je pamätať si ceny na 2 des. miesta a počítať po rokoch s neceločíselnými sumami.
Aj tak to zrejme skončí tak že sa pozaokrúhľujú ceny na 5c ako je to napr. v .at
Tak ako vám to ide s euríkmi ???
Od 50 centovej mince vyššie nemám problém,ale tie centíky to je sila .
Mam podobne skusenosti. Pozriem na drobne a vsetko svieti narovnako. Ja to j...m.
Prvy tyzden som mal taky plastovy zasobnik na euromince, ale je to na nosenie nepohodlne. Este tak do auta, koli parkovnemu.
Ja si myslim, ze by mohla byt napr. miesto mincovej eurovky a dvojeurovky - papierova ako napr. aj dolar....Aspon by mi sustali nejake pepiere v penazenke
Ja to zatiaľ s centíkmi riešim tak,že ak mi už puchne peňaženka,tak pri najbližšej platbe...napr.12,57 eur...vyhádžem najprv tých 57 centov a potom eurá
Ale aj tak mi je divné,že 1 cent a 2 cent vôbec existuje.Veď my sme zrušili 10 a 20 halierniky,v dobe,keď tieto mali pre nás väčšiu kúpnu silu,ako teraz jedno a dvojcenty pre takých Francúzov,či Nemcov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak by náš štát bol natoľko schopný,že by dokázal priniesť peniaze zvonka,tak nepoviem ani "ň".... ale tuto to funguje opačne - peniaze tečú von
Takže suma sumárum... majiteľ čínskej firmy,ktorý chytil túto zákazku si možno vozí riť v BMW a ja mám kalkulačku - za moje dane
Výrobné náklady sú len zlomkom z týchto dvoch nákladov.
Ja to volám - "Slovenské tango" /v preklade v***** po slovensky/
Od 50 centovej mince vyššie nemám problém,ale tie centíky to je sila
Problém je pamätať si ceny na 2 des. miesta a počítať po rokoch s neceločíselnými sumami.
Aj tak to zrejme skončí tak že sa pozaokrúhľujú ceny na 5c ako je to napr. v .at
Od 50 centovej mince vyššie nemám problém,ale tie centíky to je sila
Mam podobne skusenosti. Pozriem na drobne a vsetko svieti narovnako. Ja to j...m.
Prvy tyzden som mal taky plastovy zasobnik na euromince, ale je to na nosenie nepohodlne. Este tak do auta, koli parkovnemu.
Ale aj tak mi je divné,že 1 cent a 2 cent vôbec existuje.Veď my sme zrušili 10 a 20 halierniky,v dobe,keď tieto mali pre nás väčšiu kúpnu silu,ako teraz jedno a dvojcenty pre takých Francúzov,či Nemcov.