Kategórie
Bike-techE-diot
Myslim ze netreba vysvetlovat.
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
Novinka GHOST E-Teru Pro 29 elektrobicykel, storm grey/chilly white
3 999 €
MOC 4 699 €
Výpredaj -16% Haibike AllTrack 6 27.5 elektrobicykel, papaya/titan gloss
2 099 €
-16%
MOC 3 599 €
Akcia -37% Rock Machine Torrent INT e30-29 elektrobicykel, strieborná/čierna
1 679 €
-37%
MOC 2 649 €
Novinka -8% Raymon Hardray Select 29 elektrobicykel, mint/jade/cotton
1 649 €
-8%
MOC 3 199 €
-34% GHOST E-Teru Advanced 27.5 elektrobicykel, sivá/zlatá
2 699,90 €
-34%
MOC 4 099 €
-20% Lapierre Overvolt HT 7.6 29 elektrobicykel, žltá
od 2 799 €
-20%
MOC 3 499 €
Novinka CTM RUBY GX 29 dámsky elektrobicykel, matná čierna/lesklá staroružová
od 1 899 €
MOC 2 199 €
-14% Rock Machine Torrent INT e70-29B dámsky elektrobicykel, strieborná/čierna/mint
od 2 999 €
-14%
MOC 3 549 €
Novinka -16% Kellys Tayen R10 AIR 27.5 dámsky elektrobicykel, azure, poškodený lak
2 269 €
-16%
MOC 2 699 €
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
467 €
savings
MOC 699,90 €
A v bufete ďalší vypasený býk: sedlo mu stálo jak chlapovi dick. Hlavná vec, že prišiel na parádnom ebajku.
Slovenske podium - víťaz, 80 rokov, mal priemerku 27,7 km/hod., druhy ma 81 rokov, tretí 83...Najstarší cesky účastník mal 88 rokov. Samozrejme, vsetci bez motorceka...
(ospravedlňujem sa, ak to tu už bolo)
ale
aky je rozdiel ked 3r dietatu strcis do ruky mobil a vychovas si zavislaka na sledovani a posuvani ***** videi?
Ktore si vypestuje stratu pozornosti, nevydrzi pri nicom dlhsie ako 5-6 sekund pretoze v takom intervale od mala posuval video.
odpovedzte si sami co z nich vyrastie
Viete aký je rozdiel v skupinách o elektrobicykloch a o cyklotrasách? Elektrobikeri s objemnými kolesmi sa prezentujú 20 až 40km tripom po cestách 1 triedy, s fotkami tváre, jedla a v cyklotrasách sú zas bezmotoroví, žiadna selfie, lesy, kopce a 100vka. Iste sa ktosi ohradí, že on jazdí viac, ale na jedného poriadneho elektrobikera pripadá aspoň 6 takých, čo by bol lepší cestný, prípadne gravel... Pri bežnom scroolovani mi algoritmus, hoc ich nerozklikávam, ani nelajkujem, podsúva práve tie krátke okruhy módnej prehliadky. Ak sa ich na to spýtam a ukážem fotky prírody, 10 výhovoriek, že by zablúdili, že je terén náročný, že by sa umazali, že by sa vybila baterka, že po ceste je to lepšie a že na kamióny sú zvyknutí... Prilby samozrejme nechcú a celý rok postujú v skupine 3 rovnaké trasy, až to nudí. Horšie je, že polovica príspevkov v skupine je práve od nich a zaujímavé sa tam strácajú. 3x selfie vycerené zuby, 3x jedlo, 2x ebike a jedno zábradlie z mosta nad diaľnicou... Nechce sa mi veriť, ale je to tak aj naživo. V lese bike a na ceste ebike. Nemalo by to byť opačne? Ebikeri nezabudnú zverejniť štart a cieľ vo svojom dome, čas kedy pravidelne odchádzajú a potom im vykradnú garáž.
Do kopca som tlacil len raz ked som zle odhadol pri navrate z Kralovej hole a pokracoval zo Sumiaca do Telgartu a dosla elektrina. Kolko krat si tam bol? Ja styrikrat bez elektriny a dvakrat e-bikom. Otravny, nikto ta nepozval a nikoho to nezaujima. Typicky vyrok sebastredneho cloveka, ktoremu staci vlastny nazor a vsetci okolo su nuly. Ak chces dodam zoznam vsetkych europskych top vyjazdov co som do osemdesiatky absolvoval a az potom presedlal na e-bike.
A v oboch skupinach sa nachadzaju e-lenivci.
Vcera na Bielom krizi nad Bratislavou stvorclenna rodinka na vylete. Rodicia a dve deti vo veku cca 10-12 rokov. Vsetci na elektre. Ani rodicia nemali vek na to, ze by uz mali potrebovat motor...
Marne to odvadzas bokom - Otravny, nikto ta nepozval a nikoho to nezaujima. Ta formulka mi trocha vadila. A koncim zo svojej strany tuto temu. Nehodlam touto debatou nivocit klavesnicu.