Kategórie
Bike-techE-diot
Myslim ze netreba vysvetlovat.
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
Novinka CTM PULZE GX 29 elektrobicykel, matná hlbokomodrá perleť
od 1 899 €
MOC 2 199 €
Novinka GHOST E-Teru Pro 29 elektrobicykel, storm grey/chilly white
3 999 €
MOC 4 699 €
Novinka CTM WIRE GX Xpert 29 elektrobicykel, matná kovová čierna/lesklá čierna
2 599 €
MOC 2 799 €
-34% GHOST E-Teru Advanced 27.5 elektrobicykel, sivá/zlatá
2 699,90 €
-34%
MOC 4 099 €
Výpredaj -12% Haibike AllTrack 6 27.5 elektrobicykel, papaya/titan gloss
2 199 €
-12%
MOC 3 599 €
Novinka CTM RUBY GX PRO 29 dámsky elektrobicykel, staroružová perleť
od 1 998 €
MOC 2 399 €
Novinka -17% Haibike Alltrack 11 ABS 29 elektrobicykel, blue/titan/yellow glossy
3 999 €
-17%
MOC 4 799 €
Akcia -37% Rock Machine Torrent INT e30-29 elektrobicykel, strieborná/čierna
1 679 €
-37%
MOC 2 649 €
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
467 €
savings
MOC 699,90 €
tak v šestdesiatke zatial motor na to aby som predbehol elektrikára so svojimi 300 biowattmi nepotrebujem som len tak cca optimisticky odhadol že až od 70 mi dojde para a zájdem k športovému lekárovi pre náležité potvrdenie a stane sa zo mna nerozhodná e- bike osoba že nebudem vediet co vlastne chcem či bicykel alebo motorku, zatial som len čiastočne nerozhodná osoba - nemám motorku
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
ale hlavne je to biopindík, nie elektrodildo
kobalt tam uz je.
https://www.spglobal.com/commodityinsights/en/market-insights/latest-news/metals/062822-europe-proposal-to-classify-lithium-as-toxic-could-hinder-battery-supply-chain
Včera ma v jednom stúpaní obehol biobiker. Neskutočná kondička. Nebol to taký tenký vetroplach ako ich poznáme z ciest.
Nechal som ho ísť a držal sa za ním. Mal som dosť času pozorovať rôznorodé kvietky po stranách cesty. Zaujimavá flóra. Dosť často sa obzeral, zdal sa mi nepokojný. Bolo jasné že to tempo nemohol udržať dlhodobo. Nakoniec som ho musel predbehnúť.
Ale aj tak obdivuhodný výkon podal. No psychicky si to asi moc neužil.
Mňa predbehol chlap, asi preto ma tie kvietky zaujali
Teraz rozmýšľam, že či to že v pelotóne si kukajú vkuse na zadky nejako neovplyvňuje sexuálne vnímanie sveta biocyklistov. Pri takom TDF to musí byť riadne vymyvanie mozgu.
Mne sa páčia brunetky, ale často som pozeral na blonďavú kolegyňu a zapáčili sa mi aj blondsky. Takže pozor bioši, aby ste jedného dňa nemuseli riešiť sexuálnu dilemu …