Kategórie
Bike-techE-diot
Myslim ze netreba vysvetlovat.
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
Akcia -37% Rock Machine Torrent INT e30-29 elektrobicykel, strieborná/čierna
1 679 €
-37%
MOC 2 649 €
Novinka GHOST E-Teru Pro 29 elektrobicykel, storm grey/chilly white
3 999 €
MOC 4 699 €
Novinka -17% Haibike Alltrack 11 ABS 29 elektrobicykel, blue/titan/yellow glossy
3 999 €
-17%
MOC 4 799 €
Novinka CTM PULZE GX 29 elektrobicykel, matná hlbokomodrá perleť
od 1 899 €
MOC 2 199 €
Novinka CTM RUBY GX PRO 29 dámsky elektrobicykel, staroružová perleť
od 1 998 €
MOC 2 399 €
Novinka CTM WIRE GX Xpert 29 elektrobicykel, matná kovová čierna/lesklá čierna
2 599 €
MOC 2 799 €
-34% GHOST E-Teru Advanced 27.5 elektrobicykel, sivá/zlatá
2 699,90 €
-34%
MOC 4 099 €
Výpredaj -12% Haibike AllTrack 6 27.5 elektrobicykel, papaya/titan gloss
2 199 €
-12%
MOC 3 599 €
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
467 €
savings
MOC 699,90 €
Ďalšou zaujimavosťou je že vlastne aj názov fóra v sebe skrýva info že tu patria aj ebikeri . Totiž keď vyslovíš názov fóra ako eM Té Bajker , je tam skryté slovo ebiker
A znie to ozaj smutne pre vás že vlastne každý biobiker je vlastne čakateľ na ebike
Pripadá mi to ako človek ktorý bude presadzovať chodenie po Blave peši a odmietať nasadnúť do trolejbusu. Proste treba využívať všetko čo je k dispozícii aby bol život vyvážený...
A k tomu všetkému je tu práve táto úžasná doba, ktorá túto možnosť ebikovania ponúka a nieje to tu preto aby sme zleniveli, ale rozšírili si svoje obzory. Koľkí uprednostníte jazdiť autom do práce hoci tam viete zájsť vlakom či autobusom či peši??? Tomu hovorím pohodlnosť. Ebiker neberie ebike z pohodlnosti ale z dôvodu uváženého prerozdelenia kompetencií námahy medzi telom a strojom aby bola splnená podmienka koplexnej vyváženosti zážitkov počas jazdy.
Definícia ebikera je z môjho pohľadu "Radosť v pohybe" a tým je všetko povedané...
(j)e-Bosch
Ale prirovnania ti moc nejdú,...
stále vravím že intelekt kilometrami nenahradíš. Treba byť v kondičke po duševnej aj po duchovnej stránke.
Načo ti je rekord na Strave
keď nemáš to v poriadku v hlave
Otvor knihu, prestaň šlapať
a konečne realitu sveta začneš chápať.
Okúsiť treba radosti sveta
to je na dnes moja posledná veta.
My sme priekopnici elektrickej mobilnej revolúcie,
zatiaľ čo vy už patríte do rezervacie.
neviem, či si si všimol ale ráno boli ebikeri obvinení že sú úchyláci a znásilňovači. Našťastie to vymazali. Čo by si povedal na to?
zatiaľ čo vy už patríte do rezervacie.
Prd ste priekopnici. lenivi ste
Napr. https://leedsbikes.com/electric-bike-reports/electric-bike-history-4-historical-echoes-powering-todays-bicycles/
U mňa to evokuje predstavu prírode blízkeho človeka uprednostňujúceho tradičné postupy pri aplikovaní zasad vo svojom živote.
Kto to vníma negativne,je sám negatívny a je to len odraz jeho vlastných pocitov čo nosí v sebe …
Čo vlastne nieje nič divné u biošov prispievajúcich do tejto témy. Negatívne bytosti uveznene v lepkavom slize svojich prízemných neprajných myšlienok…
Napr. https://leedsbikes.com/electric-bike-reports/electric-bike-history-4-historical-echoes-powering-todays-bicycles/
No ale za našej generacie zažíva tento smer veľký boom. My sme tí čo posúvame hranice mozností zdokonalovania ebikov.
Vas vidím ako posledný nemý film snažiaci sa ukázať že je lepší ako ozvučený film. Nikdy sa to už ale nevráti späť…
bicykel konečne dostal srdce, hoci elektrické a nikomu z vás sa jeho tlkot už nepodarí zastaviť. Kľudne ďalej jazdite na svojich mŕtvolne chladných Zombikoch
To je super vyraz teda Zombici čo jazdia na Zombikoch
Musite uznať že bioš znie trochu lepšie alebo chcete vymeniť ???
najskor prispevok o hlodoch fóra, obsahujuci par hlodov, co by tam patrili
Potom basnicka, ze uz dnes nic nepridas,
nedodržané, dvakrát
najskor ulet o priekopnikoch...
Ukoncene dalsim velmi 'pozitivnym' (a mylnym, hovorim za seba) pohladom na ostatnych
Ps, edit: predchadzajuci zaroven napisany uz ani nekomentujem viac, len ze skrutkujeme, skrutkujeme, kym sa da (samo)vytocit
Mali by sme sa tolerovať a rešpektovať. Máme spoločných predkov, sme rodina a tiež máme veľa spoločných technických či morálnych čŕt. My máme akurát naviac jeden chromozón E, čo ovplyvnil náš vývoj od cyklistu zhrbeného na cyklistu vzpriameného - latinsky cyclus erectus …
Vy ste tí.... 🤣 ako v tom vtipe:
Synu, keď ja som bol v tvojom veku tak Gagarin obletel zem. A ty? Ty čo si dokázal?
Hmm, doteraz som si myslel, že som bol podvedený zákazník, ktorý mal pod kapotou konštrukčný nepodarok, ktorý ma stál v servise majland. A aj hľa, ja som bol len dobrovoľný nadšený tester :-O
“Podieľame sa na vývoji” - aký krásny eufemizmus pre “predávajú nám shity”. No a nerobte si z ébošov potom srandu.