Kategórie
Bike-techE-diot
Myslim ze netreba vysvetlovat.
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
Novinka GHOST E-Teru Pro 29 elektrobicykel, storm grey/chilly white
3 999 €
MOC 4 699 €
Novinka CTM WIRE GX Xpert 29 elektrobicykel, matná kovová čierna/lesklá čierna
2 599 €
MOC 2 799 €
-20% Lapierre Overvolt HT 7.6 29 elektrobicykel, žltá
od 2 799 €
-20%
MOC 3 499 €
Novinka CTM PULZE GX 29 elektrobicykel, matná hlbokomodrá perleť
od 1 899 €
MOC 2 199 €
Novinka -10% Kellys Tayen R50 27.5 dámsky elektrobicykel, magic pink
2 799 €
-10%
MOC 3 099 €
Novinka -8% Raymon Hardray Select 29 elektrobicykel, mint/jade/cotton
1 649 €
-8%
MOC 3 199 €
Novinka -8% CTM RUBY GX PRO 29 dámsky elektrobicykel, matná zlatosivá/sivá
2 199 €
-8%
MOC 2 399 €
Novinka CTM RUBY GX PRO 29 dámsky elektrobicykel, staroružová perleť
od 1 998 €
MOC 2 399 €
Novinka -17% Haibike Alltrack 11 ABS 29 elektrobicykel, blue/titan/yellow glossy
3 999 €
-17%
MOC 4 799 €
-31% Rock Machine Torrent e30-29 Easy Entry elektrobicykel, biela
1 649 €
-31%
MOC 2 399 €
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
467 €
savings
MOC 699,90 €
Ebiker smerom hore šlapaním energiu vyraba a ukladá sa do baterie. Takto sa zvýši odpor ebiku, čo vedie k vyrazne ťažším tréningovým podmienkam.
Zase smerom dole pomaha motor vyvinúť oveľa vyššiu rýchlosť a akceleráciu, čo vedie k treningu zvladania prejazdu terénom za vyšších rýchlostí.
Tým amerických vedcov zistil že prave táto metôda posunie hranice ľudských možností až do oblasti kde to kedysi viedlo až k psychyckému či fyzickému zlyhaniu. Veľmi pozitivne účinky pri tejto metode zaznamenali keď testovaný subjekt užival doplnok zvaný Protein T23, ktorý nielen že urýchľuje nervové synapsie ale umožňuje priamo prevádzať vesmirnu energiu do svalov subjektu. Takto jedinec dlhú dobu nieje závisly na fyzickej potrave a naviac je preukazané že sa nejedná o drogu či doping ale o doplnok výživy. Takže ak je mysel jasná a čistá, telo sa stava neprekonatelnym strojom schopnym akejkolvek činnosti.
Vynálezcom tejto metôdy je znamy slovák vystupujuci skromne na jednom cyklo fóre .Jeho pravú identitu nikto nepozná, no jeho prinos pre oblasť cyklistiky je verejnosti znama…
Tento koment sa postupne zmenil na bájku čo je na Em-Té-Bájkovom fôre nemôže byť ničím nezvyčajným
Ma ten novy enduro zjazdak od Kelkysu- theos. Ziaden dh bike a trenuje na nom. Kedze je ten bike tazky ma to ako posilku. Takze ked presadne na lahsi Dh bike je to citit. Tiez natom robi intervaly. To su dalsie vyhody e-bikov ale tazko to vysvetlovat na fore kde 90% ludi jazdi zvaznice. Tiez som natom fyzicky asi lepsie dolekopcom ale tak mozno to spravili mt7 kazdopadne tento rok som nikde nemusel pouzit 2prsty na brzdovych pakach.
Pripomoc Walk funguje po stlačení tlačítka a dava vykon na “samoťahanie” bajku zhruba do rýchlosti 4km/hod. Na bajku sa nesmie sediet, lebo to neutiahne.
Fajn vec. Bosch je silný, bafang 500 moc do kopca nepotiahne.
muscle bike, muscle car
Aké brucho???
robo: nepoznam ho, neviem co a ako robi, ale DH jazdci trenovali doteraz aj bez ebiku, tak neviem. Asi holt sa doba zmenila , ked sa neda nic bez ebiku
marseluspp : malokedy ? no, to je ten problem, nejazdis nic narocne
edit .. tak som sa zamyslel a kordícke beriem späť
Pomaly zacinam chapat. Tam kde jazdim tam ziletky nestretavam. Vzacne dajaky gravel. A to uz na naozaj narocne veci nemam ani na e-biku. Takze asi je debata o inej casti e-bikerov - obcas ich vidam nalestenych na korze.
Je to taký falošne ľahký kopček, kedže je na ňom aj klesanie. No ale fakt neviem, akú kondičku majú mladí "e" keď som tam išiel 211W a oni tlačili, resp. som ich obehoval. Ich kondička musí byť fakt veľmi biedna.