Kategórie
Bike-techE-diot
Myslim ze netreba vysvetlovat.
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
Akcia -24% Superior eXP 8089 B 29 elektrobicykel, gloss chrome/matte black
3 049 €
-24%
MOC 3 999 €
-13% CTM RUBY 27.5 dámsky elektrobicykel, biela perleť/purpurová
1 399 €
-13%
MOC 2 299 €
Výpredaj -26% Raymon HardRay E 4.0 29 elektrobicykel, armor/black/mustard matt
2 149 €
-26%
MOC 2 899 €
Novinka CTM RUBY GX PRO 29 dámsky elektrobicykel, staroružová perleť
od 1 998 €
MOC 2 399 €
Výpredaj -19% Rock Machine STORM INT e70-29 elektrobicykel, gloss silver/black/grey
1 449 €
-19%
MOC 1 789 €
Výpredaj -12% Haibike AllTrack 6 27.5 elektrobicykel, papaya/titan gloss
2 199 €
-12%
MOC 3 599 €
Novinka CTM WIRE GX Xpert 29 elektrobicykel, matná kovová čierna/lesklá čierna
2 599 €
MOC 2 799 €
Novinka GHOST E-Teru Pro 29 elektrobicykel, storm grey/chilly white
3 999 €
MOC 4 699 €
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
467 €
savings
MOC 699,90 €
Veď sa opýtaj prečo nabíjajú po tak málo km. Na to môže byť viac dôvodov.
Vdaka, na toto som cakal. Pytal som sa dvoch, obaja si to vyslapali od Cerveneho mosta asfaltkou kde sa dopravili autom, po nabiti sa chceli zviezt nazad tou istou trasou. Cerveny most po Biely kriz asfaltom je necelych 15km a 320m nastupanych. Nabijali lebo mali nejakych 60% baterky. A teraz ten citat: "Ja mám 630Wh bateriu a ešte som neriešil dojazd. Ked dôjde tak dôjde, 80-90km s ňou urobím. Tí čo majú 700Wh a viac to neriešia už vonkoncom pri bežnom výjazde"
Skusim ti to zjednoduchsit.
Jeden ebajker tvrdi ze ebajkeri na vyjazde nenabijaju, druhy ebajker tvrdi ze na vyjazde ebajkeri nabijaju.
Nabijaju alebo nenabijaju?
Inak ozaj bioši tiež použivajú bateriové svetlá a chudaci musia potom riešiť ich nabijanie a tŕpnuť či im svetlo vystačí kým prídu domov … prečo si sami nevyrábajú elektriku na bajku dynamom, lenivci jední …
Veď by sa mohli chváliť že si počas bicyklovania aj svietia za svoje
Takže ak bioši používajú nejakú elektrickú prípomoc na bajku nech je na čokolvek tak sú tiež éčkari
Ebike je nový rozmer športovania a netuším s čim mate stale problem. Budte k ebikerom milí. Pozdravte, pochválte, opýtajte sa ako si to uživajú … a získate si ich naklonnosť
Bude sa vám ľahšie spať…..
vôbec nemá logiku čo píšeš. kto by nabíjal na 15km dole kopcom keď má 60% baterky?
Ved to je normalne, aka logika je v tom, doviezt sa autom pod cerveny most a potom asfaltom na BK, tam nabijat a naspat dole kopcom. Uplne rovnaka
Ved sa nieked dojdite pozriet, ako to funguje v BA s ebikermi. Pochopite
Xsoš, rad ťa tu vidím. My športujeme a stravujeme sa efektivne. Tak aj potenie u nás je take normalne.
Nadmerné potenie je prejavom nejakých telesných anomalií, treba navštiviť lekára kým nieje neskoro.
Doporucujem nejesť sladké, bravčové a jedla s vysokým obsahom sodíka a potenie ustúpi. Naviac zdravy pot. menej zapácha.
(Narazka na foto v O pocasi, kde marcel v hlave psiska videl na prvy pohlad dievcinu;))
ešte raz TI zopakujem ponuku ... ktorú stále nápadne - nenápadne prehliadaš (bioignoruješ)
KEDY ?
(asi budeš, daľší, co je v téme len "jazykovo" zdatný a mimoriadne mediálne odvážny) ... teda, alebo, asi ani TO nie
Nadmerné potenie je prejavom nejakých telesných anomalií, treba navštiviť lekára kým nieje neskoro.
,,Potenie (perspirácia) je prirodzená fyziologická reakcia organizmu na vyššiu teplotu alebo fyzickú aktivitu.,,
ale marceluspp si pod ,,neprirodzeným, chorobným,, nadmerným potením predstavuje potenie pri zvýšenej fyzickej námahe napr. pri jazde na bicykli bez motora a takáto bludná stredoveká predstava je v dnešnej dobe - 21. storočí doslova unikát, to snáď ani nemyslí vážne v súčasnom civilizovanom svete napísať takú ultra blbosť, toto nemajú ovládať odborníci ale bežní ľudia s IQ hojdacieho koníka, keď nevie aký je význam potenia že nadmerné potenie pri zvýšenej fyzickej námahe je prirodzený fyziologický jav slúžiaci na lepšie odvádzanie tepla z povrchu tela samozrejme potom nevie ,,náročnejšie,, veci o vhodnosti zvýšenej fyzickej námahy sprevádzanej takýmto nadmerným potením na zdravie, kondíciu, spaľovanie tukov, ... a samozrejme sa potom bojí spotiť lebo si myslí že je to (v jeho nevedomosti) chorobný stav, treba s tým ísť k lekárovi, ...
Naviac bicyklovanie biošov po rovine sa nemôže považovať za fyzickú námahu, lebo sa tri štvrte cesty vezú. Pravú makačku zažívajú skôr ebikeri, ktorí šlapú do kopca v sklone takom že vektor gravitačnej sily je väčší ako vektor vodorovného pohybu. To je súboj s prírodou a so živlami. Nie povozeníčko okolo vodičky s pocitom "ale som sa povozil za svoje"
Pozor! prejavy ľudí s IQ hojdacieho koníka niesú ďaleko od prejavov ľudí s IQ šlapacieho bicyklíka. Je tam rozdiel iba o 0,2 stupna hoci smerom hore