Kategórie
Bike-techE-diot
Myslim ze netreba vysvetlovat.
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
Výpredaj -16% Haibike AllTrack 6 27.5 elektrobicykel, papaya/titan gloss
2 099 €
-16%
MOC 3 599 €
Novinka CTM PULZE GX 29 elektrobicykel, matná hlbokomodrá perleť
od 1 899 €
MOC 2 199 €
Novinka -8% Raymon Hardray Select 29 elektrobicykel, mint/jade/cotton
1 649 €
-8%
MOC 3 199 €
Novinka -10% Kellys Tayen R50 27.5 dámsky elektrobicykel, magic pink
2 799 €
-10%
MOC 3 099 €
Výpredaj -19% Rock Machine STORM INT e70-29 elektrobicykel, gloss silver/black/grey
1 449 €
-19%
MOC 1 789 €
-34% GHOST E-Teru Advanced 27.5 elektrobicykel, sivá/zlatá
2 699,90 €
-34%
MOC 4 099 €
Novinka CTM WIRE GX Xpert 29 elektrobicykel, matná kovová čierna/lesklá čierna
2 599 €
MOC 2 799 €
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
467 €
savings
MOC 699,90 €
Ebiker sa totiž snaží byť v súlade so silami prírody, nikdy nejde proti nim. Napríklad keď fúka, nikdy nejde proti vetru ...
slabý motor a baterka s nízkou kapacitou. v snahe urobiť čo najľahší bajk je tam baterka s iba 360Wh a ***** výkon 50Nm motora je iba 300W. s výnimkou Specialized sú ostatní výrobcovia motorov pre light ebajky na tom parametrovo lepšie. fyziku/elektriku *****
To je výkon, ktorý za normálnych okolností nie je možný pomocou systému reťazového pohonu, ale s Coast Shift je motor dostatočne inteligentný na to, aby sa sám zapol natoľko, aby otočil reťaz, aj keď jazdec nešliape."[/i]
A takto sa rodia "cyklisti" odzajtra nafurt.
truhlik ani nemusi vediet aky prevod si ma dat.
ak budeš mať niekedy možnosť, vyskúšaj bajk s Bosch SX motorom. pri 55Nm dáva ***** výkon 600W, baterka má 400Wh, celý systém váži 4kg. je to novinka pre budúcu sezónu, bicyklov ešte nie je veľa, ale viem že napr. aj Superiory budú s týmto motorom.
tak tak...ak sa chce vrátiť domov a fúka odtiaľ vietor tak zavolá helikoptéru nie?
Ak si chce niekto zamakať a neísť pri tom ďaleko, vyrazí proti vetru. Verím že protivietor miluje každý bio cyklista … predsa len zlepšuje kondičku
Dovolím si tvrdiť, že drvivá väčšina biobajkerov jazdí z iných pohnútok!
Ivan, ty asi nebudeš bývať ďaleko keď beháš po Dreveníku. Kásne miesto, hlavne ten peší prechod cez Peklo do lomu.
chodím po robote okolo Dreveníka, Spišského hradu od minulej jesene kolečko 113 km, 1 150 výškových metrov odkedy urobili nový asfalt z Bijacoviec na kopec smer Lipany, na Dreveníku som bol naposledy liezť s kamošom pred 40 rokmi, paráda je tam
Už som niečo o tom motore zachytil..budem to sledovať. Ja nehovorím ebajku úplne nie. Práca mi pribúda a nie je to už ako kedysi 4-6 hod denne na biku. Dnes som bol tri hodiny a nič urobené a je 18 večer. Akurát som sa rozsekal na Anakonde, tak sa musím ešte ponatierať masťami a propolisom. Takže ebajk by mi trochu času usporil
Ebike šetrí čas, prípadne ponúkne širší rádius za rovnaký čas, čo môže byť veľmi prínosné ak človeka omrzelo sa motať okolo komína.
Ja osobne vidim prínos v tom že na ebike sadnem aj keď sa mi bicyklovať nechce. Proste prepnem na výletný mód a ide sa