Kategórie
Bike-techE-diot
Myslim ze netreba vysvetlovat.
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
Akcia -24% Superior eXP 8089 B 29 elektrobicykel, gloss chrome/matte black
3 049 €
-24%
MOC 3 999 €
Rock Machine Torrent INT e70-29B elektrobicykel, strieborná/čierna
3 469 €
MOC 3 549 €
-34% GHOST E-Teru Advanced 27.5 elektrobicykel, sivá/zlatá
2 699,90 €
-34%
MOC 4 099 €
Novinka CTM PULZE GX 29 elektrobicykel, matná hlbokomodrá perleť
od 1 899 €
MOC 2 199 €
Akcia -17% Kellys Tayen R50 29 dámsky elektrobicykel, magic pink
2 149 €
-17%
MOC 2 899 €
-13% CTM RUBY 27.5 dámsky elektrobicykel, biela perleť/purpurová
1 399 €
-13%
MOC 2 299 €
Novinka GHOST E-Teru Pro 29 elektrobicykel, storm grey/chilly white
3 999 €
MOC 4 699 €
-31% Rock Machine Torrent e30-29 Easy Entry elektrobicykel, biela
1 649 €
-31%
MOC 2 399 €
-23% Rock Machine Storm INT e70-29 elektrobicykel, červená/čierna/strieborná
1 699 €
-23%
MOC 2 199 €
Novinka -10% Kellys Tayen R50 27.5 dámsky elektrobicykel, magic pink
2 799 €
-10%
MOC 3 099 €
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
467 €
savings
MOC 699,90 €
Bude sranda, keď si spolubyvajuce začnu vymieňat e-motorkarov za baterkovych robertkov...
To u biošov nehrozí. A vtedy si spolubývajúce menia biošliapačov za biosusedov
No to ti budem oponovať. Prave ebike mi dal večšiu volnosť akú som predtým na bio nemal. Proste idem aj tam kde by som si na bio netrùfol. Napríklad Slovenský raj. Nadherné miesto.
Z Popradu 20km. Dostať sa hore znamená také 300-400m prevýšenie. A ostáva kopec energie na potulky aj ďalších 40 km.
A na druhý deň? Vpohode iný výlet. Čas na regeneráciu sa skracuje.
Nejde o to sa kdesi v lese umoriť ale čosi zažiť. Mať energiu aj vnimať okolie. To je to čo by mi boobike uz v takom rozsahu výletu nedal...
Na druhej strane si zase ja nemusím nič dokazovať či na to mám či nemám. Proste si to užívam. Z merania pipíkov už som dávno vyrástol.
Najhoršie je že negatívny postoj biobikerov ich oberá o energiu. Preto im oťažejú nohy keď ich ebiker predbehne. Želajte druhým len to dobré a životná energia sa znásobí. Už bojovníci Jedi sa zdravili " Ať tě síla provádí " . Možno mysleli aj tú elektrickú ....
Ebike je božský vynález. V biblii sa tiež spomína : " pomôž si človeče a ja ti budem nápomocný". Tak prečo odmietať jeho pomoc?
Vzťah k ebiku je taká aplikacie viery v praxi. Kresťania využívajú božiu pomoc v bežnom živote. Ateisti si šlapú životom za svoje. Každý z nich si však myslí že práve on má pravdu.
Z toho by sa mohlo javiť že biobikeri sú vlastne Neveriaci a ebikeri sú Everiaci. Až na konci života sa vyjaví kdeje pravda schovaná....
A fakt si istý ,že nie si to ty,čo nedokáže pochopiť,o čo ide?😉
Už z diaľky vidím hore cyklistu zababušeného až po uši a aj z diaľky s viditeľnou nadváhou tak mi bolo hneď jasné že cyklista to nebude.
Aj tak pozdravím, odpoveď ani mú, ani bú, len sa rýchlo zdekoval a tlačil svoj ,,bicykel" dole chodníkom.
Možno sa hanbil že ho tam dostala motorka, alebo len svojská nátura motorkárov...zvláštna to komunita
Má to motor, aj keď elektrický=motorka, jej majiteľ=motorkár.
Komunitu ktorú spomínaš rešpektujem a v aute vždy púšťam pred seba, ale túto e-komunitu neviem kam zaradiť, asi ani pampúšikovia to sami nevedia