niekto niečo nedomyslel ....
uvidime
https://www.tydenikhrot.cz/clanek/rozvodna-sit-je-pripravena-ani-milion-elektroaut-ji-nestrhne
posledný komentár: Včera o 23:22
posledný komentár: 11. 2. 2020 o 7:23
posledný komentár: Včera o 23:22
posledný komentár: 11. 2. 2020 o 7:23
A presne ako jaroh pise, su to pracovne cesty, plne ospravedlnitelne. Co sa ale zavadza je rusenie kratkych liniek, ktore su plne nahraditelne napriklad rychlovlakmi. Bavime sa o eu a svete, nie nasej hnojovej jame samozrejme.
Mimochodom ja som zacal od seba a minimalizujem konzum masa (aj lietanie). Za tie desiatky rokov, co to robim som usetril kvanta co2, vody, zivotov, penazi aj zdravia. Nikomu to nenutim, naopak ticho si klopkam na celo nad fanatickymi klobaskarmi, alebo fajciarmi atd. Ale ich vec. A topanky nosim najcastejsie kozene. Veci nie su cierno biele a iba fanatik ich tak vidi...
24. 5. 2024 - 26. 5. 2024
Program 25. 5.:
14.15 SEVA novinky o e-mobilite v SR (Patrik Križanský)
14.30 KEYNOTE ZSE Drive - novinky pre domácnosti (Rastislav Žembery)
15.00 Diskusia - aktuálny stav nabíjačiek na Slovensku v roku 2024 a plány (Rastislav Žembery - ZSE Drive, Peter Badík - GreenWay, Peter Ševce - Ionity, Miroslav Ovečka - OMV)
15.45 OMV - ultra rýchle nabíjacie stanice na hlavných ťahoch (Miroslav Ovečka, OMV)
16.00 Diskusia - skúsenosti majiteľov a ako si vybrať správny elektromobil? (Milan Bahna, Tomáš Meňuš, Ľuboš Petrovič)
16.30 Diskusia - lacný elektromobil a aktuálna ponuka EV od značiek na Slovensku (TODOS, Autopolis, DriveTesla.sk)
17.00 Požiar elektromobilov - mýty a fakty (Simona Kalinovská, 3MON)
17.30 NearCharger.sk - pridaj sa do komunity (Michal Chabada)
https://fontech.startitup.sk/spravy/katastrofa-prvy-cybertruck-na-slovensku-skoncil-v-jazere/
dotacie su podmienené drahým úverom ktorý väčšinu zhltne, je to skor len take placebo
počkaj si na čísla za jún
Som si počkal na máj a veľká slabota na nedotovaných trhoch. Ale hlavne, že predaje mali rásť.
Som si počkal na máj a veľká slabota na nedotovaných trhoch. Ale hlavne, že predaje mali rásť.
posledný mesiac v Q je vždy najväčší push už tak 5r .. vravim počkaj na uzavrenie kvartalu
V Írsku, ktoré dotuje elektromobily a má daňové výhody, prepad za 1. polrok 2024 oproti roku 2023 o 25 %. To je ten rast na konci kvartálu?