ked som dal reklamovat brzdu ktora tiekla prislo mi toto:
> 1/ nestiol som, ale teraz tak cinim. Brzda je poskodena na piestikoch,
> vylamane. Pravdepodobne pri vymene doslo k mechanickemu poskodeniu,
bolo
> potrebne zatlacit piestiky do prasiatka.( na jednom piestiku doslo asi
pri
> tejto cinnosti k ulomeniu hrotu piestika) Kedze sa to nepodarilo, boli
> povolene skrutky spajajuce obe casti prasiatka, cim doslo k vyteceniu
> brzdovej kvapaliny. Nejedna sa o reklamaciu. Nutna vymena piestikov a
> pretesnenie prasiatka.
pripada mi to akoze pri meneni piestikov doslo k povoleniu a teceniu? ja som s tym nic nerobil akurat som vytiahol platnicky a dal naspat. ale to az PO TOM ako to zacalo tiect. a to mi mapisali ze oprava bude cca 30e a mam sa dohodnut s eximom. ja som im napisal ze na to nemam a nech mi ju poslu spat. asi o dva tyzdne (teraz) mi doslo toto
Dobrý deň,
Dnes nám prišla Vaša brzda od Exima. Reklamácia nebola uznaná, brzdu sfunkčnili –
+ cena od Exima je 15,20 /faktúra je v prílohe/
+naše náklady na poslanie do Exima boli 3,-
+ak chcete brzdu poslať k Vám 3,-
Cena spolu 21,20 eur
Prosím dajte vedieť, či prídete osobne alebo brzdu pošleme.
fakt neviem co mam teraz robit
Ups, akosi narychlo som to precital. Sorry
ibaze by chceli na tebe zarobit , zazil som to iba raz a odmietol som zaplatit s tym ze sme sa na tom vobec nedohodli ....cize ak si sa jasne nebavil s nikym o vymene priestikov atd nemas dovod im nic platit ,skoda len ze nie si odtial, zeby si tam skocil osobne ...takto cez postu to bude nerovny boj
Zbehni do akehokolvek shopu a opytaj sa servisakov na ich nazor na Eximo...
Kurna Miso ma predbehol
http://strategie.hnonline.sk/files/dokumenty/zakony/Ochrana_spotrebitela.pdf
Kde to sme, ked jednym smahom zamietnu reklamaciu a nasledne bez opytania opravia poskodenie a vyfakturuju si to.
Ten prvý email ti poslal Kubica? Lebo ak ano, chybu a vysvetlenie by som hladal u neho. Mne to pripadá akoby Kubica s brzdou niečo robil a následne to dal zoservisovať do Exima.
Píšeš, že si vyberal len platničky. Pri istom neopatrnom zaobchádzaní si si mohol naozaj odlupnuť z piestu, poprípade utrhnúť z piestu cuplík ktorý drží platničku. Stane sa to vcelku veľmi ľahko keď sa trebárs zo šroubovákom niekto snaží zatlačiť piestiky.
P.S. Cena takto *****erj brzdy bola ale v poho.
turbi- nemam ani cent dlzim babke 150e za kluky a aj tan chcem dokym bude teplo kupit nove brzdy. preco by som mal vrazat do tejto?
p. kubica- on s tym nic nerobil on to rovno preposiela do exima
najlepsie je ze tych 21e alebo kolko to bolo ani neni za opravu pretoze to nespravili- oni to rozobrali zistili ze som to dodrbal ja zlozili odvzdusnili vypitali za to 15e za 3e to poslali upskou kubicovi a ten to ma za 3e poslat mne
kedze tam nasli ryhy , jasne ze sa ti na to vyprdli, tak to je zo vsetkym, ci elektonikou alebo autom
staci zosuchany lak na srobiku a zaruka pada...
nechápu proč se bráníš opravě, opravenou brzdu prodáš za víc něž tě bude stát oprava.
A poučení pro příště, sepsat reklamační protokol a tam jasně uvést co se má dít pokud nebude záruka uznaná.