Kategórie
Bike-techsom zvedavy kto bude prvy...
posledný komentár: 17. 5. 2022 o 17:49
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, strieborná
81,99 €
MOC 91,99 €
Park Tool Veľká modrá kniha o servise bicyklov, kniha, český preklad
27,99 €
MOC 30,99 €
Výpredaj -6% Ergon Fitting Box Comfort sada pre nastavenie posedu
32,99 €
-6%
MOC 38,99 €
čakal som že niekto sa toto opýta.... pre tých čo nevedia čítať s porozumením, že by preto že v dnešných moderných cyklistických lokalitách to patrí k bežnému štandartu.... bez ohľadu či to ja potrebujem, alebo nie....
Absencia tychto hlúposti je zamer nie nedostatok....stretnes sa s tym aj v alpach
jeden z tych dni - idem len na Baske
dalej modra na Rovienky, pri Rychtarskych zienkach som stretol Karola (Dubnicak - King na graveli) ako koncil s obedom pri ohniku
cely hreben od Rovienok po Razdelie je poznaceny motorkarmi - brazdy vsade, chodniky zacina vymielat do V. nahneval ma najviac pekny singel z pod Ciernej Hory ktory je cely zly.
naopak prekvapila zlata TZ z Razdelia do Omastinej - tam som sa vyjasil. dokonca aj spodna cast bola znova zjazdna a dokonca pekna.
Kamarát na cca 30km najskôr sekol plášť na kameni, knôty to nedali tak prišla na rad duša s tým, že mám jedinú záplatu.
Približne 9km od domu chytil naraz ?-ku ježkov z kotvičníka a bolo vymaľované...
Až na to príšerné teplo fasa deň.
Napadlo mi "dotknúť" sa počas výjazdu niekoľkých riek a bývalých riek/riečok. Konkrétne sa podarilo vidieť Váh, Nitru, Starú Nitru, alúvium Žitavy a cestou späť rutinne aspoň pričuchnúť k Dunaju (pri Novej Stráži), umelé kanály som nepočítal, ale pár ich bolo. Počasie už dlhodobo na jednotku, dnes tu dole na stepiach tridsiatka. Ale na veľkých stromoch už vidno, čo sa blíži. Parafrázujúc Hammela, leto má už dlhé vlasy, jeseň vrávorá.
Trasa : Rakytie - Kráľka - Boženícky les - Komoča - Gúg - Stará Nitra - Alúvium Žitavy - Landor - Nová Stráž - Čerhát - Violín - PS Čergov - Bokoň - Bodzianske lúky - Rakytie
Počuj, nemali ste s parťákmi ten defekt niekde okolo Nesvadov pri Starej Nitre, tam som zdravil troch chalanov, ktorí riešili defekt...
a potom sa mi po..al tlmič
Však to, to sú tie veci medzi nebom a zemou…